icon

Riedenie krvi po operácii žlčníka

lagunka0000
10. okt 2025

Ahojte dievčatá, môžem sa opýtať kedy po operácii ste dostali niečo na riedenie krvi? Mne dnes vybrali žlčník okolo 14 h a stále som nič nedostala, ďakujem

Strana
z2
taktotedanie
11. okt 2025
@lagunka0000

@jaruska_12 samotná príprava jednoduchá, nemôžeš piť a jesť niekoľko hodín , odmeraju, tlak,a ideš, tesne pred mi dali infúziu a išla som na sálu

@lagunka0000 oddychuj a neries co nieje v tvojej kompetencii

tersanas
11. okt 2025
@lagunka0000

@tersanas ako sa cítiš? Ja mám pocit že mám zvýšenú teplotu

@lagunka0000 a merajú ti teplotu pravidelne? Ja som už štvrtý deň od operácie, takže už neporovnateľne lepšie, len teda diéta, kludovy režim a nepríjemné pocity v boku pri určitých pohyboch. Najhoršia bola tá hadička v boku a ten prvý deň po operácii. Držím palce

lagunka0000
autor
11. okt 2025
@taktotedanie

@lagunka0000 oddychuj a neries co nieje v tvojej kompetencii

@taktotedanie tak teraz mi bolo vysvetlené že nepotrebujem nič na riedenie krvi, tak fajn o starosť menej

lagunka0000
autor
11. okt 2025
@tersanas

@lagunka0000 a merajú ti teplotu pravidelne? Ja som už štvrtý deň od operácie, takže už neporovnateľne lepšie, len teda diéta, kludovy režim a nepríjemné pocity v boku pri určitých pohyboch. Najhoršia bola tá hadička v boku a ten prvý deň po operácii. Držím palce

@tersanas ďakujem, akurát ma prepustili, fuj fakt hnusný pocit keď ti vyberajú hadičku, čo vlastne ješ? Myslíš že môžem suchú ryžu, podusenu rybu, kuracie mäsko obyčajný zeleninový vývar?

tersanas
11. okt 2025
@lagunka0000

@tersanas ďakujem, akurát ma prepustili, fuj fakt hnusný pocit keď ti vyberajú hadičku, čo vlastne ješ? Myslíš že môžem suchú ryžu, podusenu rybu, kuracie mäsko obyčajný zeleninový vývar?

@lagunka0000 podľa tvojho stavu, ja som išla na operáciu ako urgent, mala som žlčník aj zapálený, cca 7dni som nič nejedla iba občas bujón mi dali a infúzie, takže ja na to idem naozaj pomaly, iba cisto rastlinná strava a pomaly časom zaradím aj živočíšne a mliečne výrobky, takže v tomto ti poradiť neviem, musíš skúsiť na sebe čo ti vyhovuje, ale myslím že si napísala dobrý jedálniček, ale hlavne nízkotučne.

lagunka0000
autor
11. okt 2025
@tersanas

@lagunka0000 podľa tvojho stavu, ja som išla na operáciu ako urgent, mala som žlčník aj zapálený, cca 7dni som nič nejedla iba občas bujón mi dali a infúzie, takže ja na to idem naozaj pomaly, iba cisto rastlinná strava a pomaly časom zaradím aj živočíšne a mliečne výrobky, takže v tomto ti poradiť neviem, musíš skúsiť na sebe čo ti vyhovuje, ale myslím že si napísala dobrý jedálniček, ale hlavne nízkotučne.

@tersanas ďakujem

Strana
z2