icon

Riešenia nadmerného ochlpenia na tvári

31. mar 2025

Ahojte, prosim o radu. Na brade mam dost velkke mnozstvo chlpkov, zopar aj okolo hornej pery. Problem je, ze mam pocit, ze vobec nemiznu. Chodila som uz na laser, teraz chodim na elektricku ihlu a stale ich mam. Som rysava a aj moje chlpky su pomerne svetle, co je tiez problem. Viete mi prosim poradit, ci ma vyznam pytat sa na endokrinologiu, prip. ci vie aj obvodny doktor spravit nejaky odber na hormony. V tehotenstve som nemala ziadne take radikalne ochlpenie a myslim si, ci som vtedy nemala viac zenskych hormonov tak preto. Dakujem

domiklik
31. mar 2025

Koľko sedeni si absolvovala? Lebo ja 8, kým som sa toho zbavila, a to som toho nemala veľa.

viestta
31. mar 2025

Treba vysetrit hormony. Zakladne rozbory vie dat spravit aj obvodna, podla vysledkov sa uvidi, ci treba aj endokrinoligiu

autor
31. mar 2025

@domiklik absolvovala som asi 6-7x laser a asi 6x elektricku ihlu a velky efekt nevidim

veverkaa2
31. mar 2025

Chplky nad hornou perou riešim depilacnym krémom. Tiež ich mávam. Prípadne u gynekológ hormonálny profil, tiež budem riešiť

kiki68
31. mar 2025

Urcite gyndos a endokrinolog

ewita5000
31. mar 2025

@veverkaa2 prosím aký depilačný krém používaš?

kittykat22
31. mar 2025

a akym laserom ti to robili? Ono ta tvar ide velmi zle dole. Pazuchy som mala za 2 sedenie takmer hole + jedno extra aby som sa zbavila poslednych troch mohykanov ale tvar bola nekonecna. Tiez 7-8 sedeni.

veverkaa2
31. mar 2025

@ewita5000 klasický na nohy, väčšinou kupujem Balea alebo Opilca

autor
31. mar 2025

@kittykat22 maju tam nejaky 4D laser ProSense. Chodim do Hairless v BA a ten efekt prosto nie je taky, ako si predstavujem. Tak som trochu nestastna.

kittykat22
31. mar 2025

pozeram, ze to je nejaka kombinacia laserov. Ja chodim na tento https://amastu.sk/sluzby/laserova-epilacia/ a ten je super. Mala som aj ine a prislo mi, ze ten efekt tam nebol taky aky ma byt. Nechces skusit tuto kliniku - alebo akukolvek inu, ktora ma tento laser.

ewita5000
1. apr 2025

@veverkaa2 ďakujem veľmi pekne

marty_4
2. apr 2025

mne sa osvedcil prime lase 🙏 chodim do salonu Skindea kazdych 6 tyzdnov a som spoko 🙂 za mna super

natassa2
8. apr 2025

@marty_4 prime lase? a to v pohode postaci tych kazdych 6 tyzdnov? ja co viem tak by sa malo zo zaciatku chodit castejsie aby to malo nejaky efekt.

marty_4
8. apr 2025

@natassa2 jasne, uplne v pohode staci tych 6 tyzdnov, mne to tak nastavili v salone a vysledky fakt vidno. uz po par navstevach to rastie pomalsie a je to redsie. pri tejto technologii netreba chodit tak casto ako pri inych typoch.