icon

Riešenie problémov s pretrvávajúcou zápchou a menštruáciou

123viktoria
22. aug 2025

Zdravím chcem sa spytat neviem co sa to deje 6 den to mam a z toho 3 den menzes. 6 dni mam ze vzdy po zobudeni zo mna nieco vylezie kusok nejaky niekedy horko tazko ale stale mam vzadu v konečníku pocit ze tam nieco mam ale nejde to von vobec skusala som slivky sušené aj kapustovú vodu všeličo. Nechapem tomu co to je a ci sa deje a stresujem ze co to je.

viestta
22. aug 2025

daj si glycerinovy cipok a uvoni sa to

anonym_f50acb
22. aug 2025

@123viktoria ja som to mala. Prešlo to po týždni.

123viktoria
autor
22. aug 2025
@anonym_f50acb

@123viktoria ja som to mala. Prešlo to po týždni.

@anonym_f50acb vážne ? Tiez ten tlak vzadu ze ti treba ze tam nieco je ale nic nejde ? Lebo uz 6 den to je a som zúfalá

anonym_f50acb
22. aug 2025
@123viktoria

@anonym_f50acb vážne ? Tiez ten tlak vzadu ze ti treba ze tam nieco je ale nic nejde ? Lebo uz 6 den to je a som zúfalá

@123viktoria áno mala. Vždy keď som sa vyprazdnila som cítila, že mi v konečníku niečo ostalo.

anonym_f50acb
22. aug 2025
@123viktoria

@123viktoria jedla som slivky a každé ráno píla kávu. Snažila som sa, aby každý deň niečo išlo. A 7mi deň ma prehralo a celá som sa vyprázdnila.

123viktoria
autor
22. aug 2025
@anonym_f50acb

@123viktoria jedla som slivky a každé ráno píla kávu. Snažila som sa, aby každý deň niečo išlo. A 7mi deň ma prehralo a celá som sa vyprázdnila.

@anonym_f50acb snad to sj j mna tak dopadne