icon

Rozhádzaný menštruačný cyklus

crystal333
5. aug 2013

Ahojte, neviem co si mam o tom mysliet, co moze byt pricinou mojho rozhadzaneho menstruacne cyklu? Zacalo sa to pred styrmi mesiacmi, predtym som mala pravidelnu menstruaciu ,28+-1den... Meskalo mi jedine ked som bola tehotna. V maji som mala v priebehu mesiaca 2x,v juni som sa nedockala vobec, v juli sa ako tak dostavila na cca 37 den, je august co som si myslela ze nabehnem na normal a znova mi meska... Mate s tym skusenosti, co moze byt pricinou tohoto zvratu???

unavenasom
5. aug 2013

co takto gynekolog? tu nikto nevidi do tvojich hormonov. A plus psychika, unava a pod

crystal333
autor
5. aug 2013

@unavenasom Samozrejme ze budem musiet aj ku gynekologovi, len neviem s cim vsetkym mam pocitat...

unavenasom
5. aug 2013

@crystal333 spravi ti sono, kontroluje hormony, odber krvi a podla vysledku dalej

iplusr
5. aug 2013

@crystal333 ja som to riesila tiez najprv u gynekologa. dostala som lutenyl (bez krvneho rozboru), ale ten mi vobec nepomohol. Nakoniec som bola u vseobecneho na preventivke a ten mi zistil poruchu stitnej zlazy. beriem euthyrox a cyklus sa upravil.

crystal333
autor
5. aug 2013

@iplusr tak ja mam tiez problemy so stitnou zlazou, 4 rok beriem euthyrox,teda brala som,naposledy eutyrox 100,a potom odrazu boli vysadene v marci,pred mesiacom som bola na kontrole u endokrin.,ze vraj vsetko je ok,nepotrebujem nic brat a svoju menstr.poruchu mam riesit so svojim gynekologom 😖

iplusr
5. aug 2013

@crystal333 no mne zas endokrinologicka povrdala, ze euthyrox budem brat uz do konca zivota - co sa mne vobec nepaci. Brala si aj nieco ine na stitnu zlazu, alebo si upravila zivotospravu, alebo sa ti to len tak same od seba upravilo?

crystal333
autor
5. aug 2013

@iplusr Tak aj moja mama ma problem so stitnou zlazou, tiez berie euthyrox a ten isty dr. co aj ja mam , jej tiez povedal ,ze to je na cely zivot, iba so mnou experimentuje,raz mi nasadi uplne malu davku potom zas velmi vysoku ako naposledy a niekedy neberiem vobec nic 🙂 Zivotospravu som nijako specialne neupravovala, a inac u endokrin. som este neskoncila lebo niekedy v zime mam ist zas na kontrolu, co mi zvyknu hodnoty poklesnut 🙂