icon

Rozpoznanie bolesti obličiek od bolesti krížov

4. apr 2025

Prosím ako toto rozoznam.cely cas som v tom ze ma bolia krize , bola som na rtg chrbta,nic nenašli chodila som cvicit no teraz rozmýšľam ci to niesu oblicky. Nikdy ma to nebolelo ale mam strach . Je to taka narazova bodava bolest v lavej spodnej casti krížov-nad zadkom . Nasli mi krv v moči , mam pred menzesom, nic ma neboli pri moceni,moc mam svetly ,nemam horúčky. Dakujem vam .

denkabemommy
4. apr 2025

Obličky bolia cca v strede chrbta, nad krížami a pri tej bolesti by ti ani nenapadlo písať na koňa 🙂

renesance80
4. apr 2025

bolesť obliciek je strasna, toto mo skor pride ako zapal sedacieho svaliu, alebo hruskoviteho,

20erika07
4. apr 2025

Našťastie len raz ma boleli obličky a tu bolest by si rozoznala hneď, ja som vôbec nemala pocit ,žeby ma chrbat bolel, to bolo ako bodanie nožom v strednej časti chrbta po bokoch , nie také, ze ta zabolia kríže, normálna chôdza nemožná,aj po štyroch som sa driapala. Kolega si dokonca myslel ze ma zlcnikovy zachvat a to oblicka, čiže boli to vyššie, nie v spodnej časti krížov nad zadkom.

autor
4. apr 2025

@20erika07
@renesance80
@denkabemommy ďakujem vám no ozaj s tým nemám skúsenosti,ale ste ma dali do obrazu . Ďakujem ♥️