Schlofferi tumor po cisárskom reze
Ahojte.Baby prosim vas zistili mi tumor po cisárskom reze mam nastup do nemocnice v pondelok . Čo ma čaká a čoho sa mam obávať? Predpisali mi lokalnu anestezu, ale ak chcem v celkovej tak ma uspia alebo nie Ďakujem za každý jeden koment.Velmi sa bojím :/
@orchidea79 ja mam endometriozu uz viac ako 10 rokov, ale to je ina bolest, ako bolest pri thumoroch.
@orchidea79 ano ja po zakroku som ale rastie mi to zas nezavratnou rychlostou a jedine v mojom pripade co by mi pomohlo je otehotniet....
@orchidea79 napisem to takto.Isla som na operaciu s tym ze mam velku hrcu nad jazvou posekcii to mi operovali s tym ze mam ten schloferi tumor no brali mi s toho histologiu kedze nevyzerali to dobre hovorili mi ze to je nadorcek.....a potom po dvoch tyzdnoch prisla histologia a tam mi zistli endometriozu...da sa to liecit troma sposobmi :antikoncepcia,prejst do umeleho prechodu inekciami na pol roka do brucha a tehotenstvo...
@orchidea79 ano
@sosovica ja mam endometriozu a namiesto tych injekcii sposobujucich docasny prechod beriem Visanne, je to nieco ako HAK, ale primarne to nesluzi ako antikoncepcia, ale potlaci to cyklus, takze endo nerastie a postupne sa zmensuje. Samozrejme, nie je to ziadny 100% zazrak, ale mne lekar povedal, ze je to v sucasnosti najmodernejsia a najsetrnejsia liecba.
Jw po novm roku idem k doktorovy co ma operoval nech mi pozre tu jazvu kde citim tu hrcu....tak som velmi zvedava,akurat mam ovulaciu na strane lavej tam kde je ta hrca a bolest no otrasna
Bola som operovana 24.5.2015 riadne ma uspali a vybrali mi to ale o 4 mesiace som si tu bozulu opet nahmatala a už ma to aj boli mam sem tam bolesti na lavej strane.Dnes som bola na gynde a som uplne zdrava poslala ma dr.zas na chirurgiu mám strach že ma budu zas operovat žijem v CZ a ini sposob nato není ☹ ☹ nemožem to pochopit ako za 4 mesiace sa mi znova može onjavit hrčka teraz ma rozrežu po 3 krat a som s toho zufala .Sice dr.mi povedal že sa mi to može vrátit ale takto skoro ???? vraj je to tim že sa mi to nezahoji dobre zvonka sa mi to rychle zahojilo ale dnuka sa mi urobila hrčka také ložisko a už ma to aj boli,
@deniska2 nie mne to nehnusa,jazvu mam peknu len pod kozou v gej jazve mi to navre pri ovulacii a na zaciatku manstr.a potom uz to je ok.Len vtedy to boli akoby som tam mala sval natiahnuty.Bola som stym u doktora nik mi zatial nevedel povedat co to je.Vraj moze byt zrast.Ja vsak mam pocit ze to je ten shofler lebo vsetko co opisujete akoby som aj ja opisala do bodky.
@sosovica , @timuska26 , @mirka907 baby, kto Vám našiel schlofera, ako vám ho presne diagnostikovali, kto?? lebo som bola u chirurga, ten ma poslal na sono, či sa jedná u mna o herniu alebo schlofera alebo čo...a na sone mi povedala, že to mi ona nezisti a bolo...tak ako Vám to "našli - potvrdili"?vdaka
@sosovica oni ti pred tým dajú aj nejakú naladovku aby si nebola v takom strese. Ja som mala spinal a tiež sa doktori bavili o práci, o tom ako študovali, že sa učili šiť na kurcati...ani som nevedela že uz je hotovo. Najviac som sa bála že budem počuť strngat tie operacne nástroje, ale našťastie nie 😉.
@vege1 ja mam najúčinnejšiu liečbu už pri sebe ktorý ma 4a pol.mesiaca to mne.pomohlo aspon v to verim :/
@mirkaaa80 nic.mi.nedali anni naaladovku ani nic horšie ako cisar uz nikdy viac vsetkkonsom.ciitila.nedokazallo sa mi to.umrtvit
@chavierka poslali na. Histologiu po operacii a tam prišli výsledky ze to bol.tento.druh.tumoru
Ahojte baby .minuli rok mi vybrali z jazvy tuhu velku bozulu a zistili mi ENDOMETRIU znova to tam mam a ešte večšie ako som to mala ☹ 18 v tom tyždni pojdem na operacii vyberu mi to a potom sa budem musiet liečit nato sice ma uspia ale velmi sa bojim mne to stále píšu všade do papierov šlofet tumor dievčata ma tu niekto zvas endomertiu ako sa stim liečite mne chce dr.nasadit antikoncepcie ale ja stim nesuhlasim :-/ neviem ako dalej čo bude.
@sosovica super a co ti zabera?odstranenie nestaci?asi sa to siri dalej ci?mne proti bolestivej ovulacii pomohol sport,ked sa hormony pomenia aj ta ovul je ina.ale posledna bola bolest jak nikdy-dost neprijemne este som nic take nemala vzdy to bolo skorctake bodanie az do konecnika,a skor jednostranne.uff dufam ze aspon sportom to prekonam kusok
Somnou stale nik nic nerobi,jeden doktor mi vravel vraj asi pruh,druhy vraj asi zrasty a treti ze nuc tam neni.A mna to furt boli hlavne ked mam na tej strane ovukaciu citim strasne stipanie vnutri a ako by mi vnutri vrtali.Ked skonci ovulacia skonci bolest.Ja toto nechapem.Asi sa naserem a pohdem po dojtiroch na slovensku lebo tu asi nic nezmozem ja ani neviem ci pozbaju shoflerov tumor ze co to je.
ja som to mala po operácii vaječníkov, totiž tri dni po operácii som prezliekla periny, tak som aj dopadla - ale nikto s tým nič nerobil a do pol roka mi sám zmizol

@orchidea79 ano bohužial..su to neukrutne bolesti ibalhin zjem za tyzden