icon

Schválili vám kúpele pri laparoskopickej hysterektómii?

lubena00
14. feb 2025

Dievčatá schválili vam kupele pri laroskopickej hysterektomii ? Už som počula ze vraj že pri laparo neschválili kupele? A koľko ste čakali na odpoveď po podaní? A keď schválili tak vám hneď aj prišiel termín z kupelov?

melanta
14. feb 2025

@lubena00 nárok na ústavnú kúpeľnú starostlivosť majú gynekologické operácie, uvedené však je - vynímajúc operácie diagnostické a laparoskopické bez komplikácií. Inak vyjadrenie z poisťovne som mala za necelé 2 týždne, pričom do žiadosti som písala konkrétne kúpele, ktoré uprednostňujem. Termín v kúpeľoch som si riešila sama, nečakala som na nich.

melanta
14. feb 2025

@lubena00 ale teda žiadosť si daj, nič horšie ako zamietnutie sa nestane, ale aspoň to skúsiš.

ibrunova
14. feb 2025

Mne schválili asi do 14 dní, mala som tam napísanú komplikáciu, ak bez komplikácii, tak nemusia schváliť. Ja mám všeobecnú, asi za dva dni po zdravotke prišiel termín z Lúčok.

krasneleto
14. feb 2025

baby a v com vam kupele pomohli? znie to mozno divne ta otazka, ale moc na ne nemam cas :D keby mi to ale malo vyrazne pomoct, zvazim

ibrunova
14. feb 2025

@krasneleto mne v podstate nič nebolo po operácii, ale užila som si kúpele, neľutujem, že som šla.. Ženy, čo boli po operácii chrbtice, platničiek a také, pre nich to asi malo väčší zmysel. Ale šla by som zas 🙂

melanta
14. feb 2025

@krasneleto ja som bola 2 krát v priebehu roka, bol to relax. Počas dňa procedúry, prechádzky vonku v prírode, čas iba pre seba, zaplatila som si takmer každý deň niečo navyše, rôzne masáže a podobne. Cez víkend prišiel za mnou muž. Zakaždým som bola 21 dní, super strávený čas. Neľutujem to.