Schválili vám kúpele pri laparoskopickej hysterektómii?
Dievčatá schválili vam kupele pri laroskopickej hysterektomii ? Už som počula ze vraj že pri laparo neschválili kupele? A koľko ste čakali na odpoveď po podaní? A keď schválili tak vám hneď aj prišiel termín z kupelov?
Mne schválili asi do 14 dní, mala som tam napísanú komplikáciu, ak bez komplikácii, tak nemusia schváliť. Ja mám všeobecnú, asi za dva dni po zdravotke prišiel termín z Lúčok.
baby a v com vam kupele pomohli? znie to mozno divne ta otazka, ale moc na ne nemam cas :D keby mi to ale malo vyrazne pomoct, zvazim
@krasneleto mne v podstate nič nebolo po operácii, ale užila som si kúpele, neľutujem, že som šla.. Ženy, čo boli po operácii chrbtice, platničiek a také, pre nich to asi malo väčší zmysel. Ale šla by som zas 🙂
@krasneleto ja som bola 2 krát v priebehu roka, bol to relax. Počas dňa procedúry, prechádzky vonku v prírode, čas iba pre seba, zaplatila som si takmer každý deň niečo navyše, rôzne masáže a podobne. Cez víkend prišiel za mnou muž. Zakaždým som bola 21 dní, super strávený čas. Neľutujem to.

@lubena00 nárok na ústavnú kúpeľnú starostlivosť majú gynekologické operácie, uvedené však je - vynímajúc operácie diagnostické a laparoskopické bez komplikácií. Inak vyjadrenie z poisťovne som mala za necelé 2 týždne, pričom do žiadosti som písala konkrétne kúpele, ktoré uprednostňujem. Termín v kúpeľoch som si riešila sama, nečakala som na nich.