Silikónové prsia
Ahojte, viem že je tu par tem ohladne silikonových prs, ale rada by som sa popýtala bab čo to už maju za sebou alebo planuju v blizkej buducnosti 🙂 Chcela by som nejake odporučania na dobru kliniku alebo konkretne dr. s ktorym/ou ste spokojný 🙂 najlepšie okolie ba 🙂 dakujem za každu radu, odhovaranie mi netreba 😉
@habibi78 Neviem, či je to znamienko možné odstrániť, je to len taký fľak.... chodila som s ním aj na onkológiu do BA, ale chvalabohu sa nič nepotvrdilo, tak teraz len na rutinné priehliadky. Samotné znamienko mi nevadí, zvykla som si, ale na tie hrozné prsia si nezvyknem nikdy, dúfam, že ani nebudem musieť... Preto ak to pôjde, znamienko nemienim riešiť. Len ak by by to kvôli znamienku nešlo a so znamienkom by sa nič robiť nedalo... toho sa bojím. Nenašla som na internete obrázok typu - takto vedie rez pri zväčšovaní poprsia, preto sa pýtam tu. 🙂
Nejaké skúsenosti s MEDIKLINIK v Leviciach náhodou niektorá nemáte?
Baby niečo v Ke prosímmmmm alebo okolí
Chcela by som sa vas opytat ci ma niekto skusenosti s klinikovou Victoria regia alebo s doktorkou Kernerovou? Velmi pekne dakujem za info. Pomohli by ste mi tym velmi
@nety33
@teresa124 baby pridajte sa do skupiny, píše sa tam aj o victoria regia, ale neboli dobré ohlasy https://www.modrykonik.sk/skupina/2363/detail/
Ahoj ja by som vam velmi vrelo odporucila dr. Fabryho z posonium clinic v ba. 1000% spokojnost. 🙂
kocky bol niekto u Jezovitovej ci ako sa dr vola? tiez som citala o cervenovi a velmi ho chvalia? ake implantaty si davate resp co u vas zavazi v znacke? su aj take co netreba uz dosmrti menit? strasne by som chcela druhe dieta a spachat prsia az potom ale mm nechce druhe teraz tak zvazujem prsia.... su cysty male v prsniku prekazkou v augmentacii?
mozte ma pridat do sukromky,tiez by som sa chcela nieco spytat , anechcem takto verejne
@duska88
@pupavka_pupavka uz som to nasla 🙂
Ahojte,ja idem na augumentaciu do TT,mate niektora skusenosti s Mudr.Marsalom?
@martina0402 ja som bola u neho pred pol rokom, velka spokojnost
@tehula ahoj a daval ti pod zlazu alebo pod sval?
@martina0402 pod sval
@tehula a rez mas kde?ja sa len bojim,aby som sa mohla po 2tyzdnoch vratit do prace,pracujem ako casnicka.
@martina0402 rez mam podprsom. Co baby casnicky boli, tak veru dlhsiu PN si vybavovali. Po 2tyzdnoch mozes ist kancelarsku robotu robit, ale nie dvihat tazke tacne. To ti aj lekar povie podla mna
@tehula mne povedal tak 2tyzdne by mohlo byt ok,este sa ho na to opytam,dakujem pekne.a za aku dlhu dobu po konzultacke ta objednal na operaciu?
@adka10 ahoj, prosim ta môžeš ma pridať do súkromky? dakujem moc

@habibi78 termin je super. A preco nechces ist k nemu?
Ja mam zajtra konzult u Gubu v Ulk no zaujima ma, ci by robil rez pazuchou. Lebo cerven robi a tym to u mna vyhrava.
Ja by som tvoj termin aj brala, keby teda mi ale nejaky termin konzultacky dal, lebo bez toho to nepojde.
Mozes mi do IP na seba mail dat?