icon

Silikónové prsia

16kristina02
5. apr 2013

Ahojte, viem že je tu par tem ohladne silikonových prs, ale rada by som sa popýtala bab čo to už maju za sebou alebo planuju v blizkej buducnosti 🙂 Chcela by som nejake odporučania na dobru kliniku alebo konkretne dr. s ktorym/ou ste spokojný 🙂 najlepšie okolie ba 🙂 dakujem za každu radu, odhovaranie mi netreba 😉

tehula
28. apr 2013

@habibi78 termin je super. A preco nechces ist k nemu?
Ja mam zajtra konzult u Gubu v Ulk no zaujima ma, ci by robil rez pazuchou. Lebo cerven robi a tym to u mna vyhrava.
Ja by som tvoj termin aj brala, keby teda mi ale nejaky termin konzultacky dal, lebo bez toho to nepojde.
Mozes mi do IP na seba mail dat?

li_la
28. apr 2013

@habibi78 Neviem, či je to znamienko možné odstrániť, je to len taký fľak.... chodila som s ním aj na onkológiu do BA, ale chvalabohu sa nič nepotvrdilo, tak teraz len na rutinné priehliadky. Samotné znamienko mi nevadí, zvykla som si, ale na tie hrozné prsia si nezvyknem nikdy, dúfam, že ani nebudem musieť... Preto ak to pôjde, znamienko nemienim riešiť. Len ak by by to kvôli znamienku nešlo a so znamienkom by sa nič robiť nedalo... toho sa bojím. Nenašla som na internete obrázok typu - takto vedie rez pri zväčšovaní poprsia, preto sa pýtam tu. 🙂

li_la
29. apr 2013

Nejaké skúsenosti s MEDIKLINIK v Leviciach náhodou niektorá nemáte?

tehula
29. apr 2013

@habibi78 prosim odpis mi, ci ano, ci nie. Ak hej, vybavovala by som tu konzultaciu co najskor

habibi78
29. apr 2013

@tehula este zvazujem dvoch operaterov v BA, ak by som odstupila definitivne o com sommomentalne presvedcena, tak by som cinkla do BB a dala by som ti vediet ohladom konzultacky... prepac ze nepisem skor, ale nestiham...

tehula
29. apr 2013

@habibi78 a koho zvazujes v BA este? Daj tip, keby si Cervena nepustila 😀

habibi78
29. apr 2013

@tehula zvazujem este Trsku a meno toho druheho kokoooos mozem ti zajtra napisat, neviiiiiim...demencia???? 😀

lylkatomaskova
10. jún 2013

Baby niečo v Ke prosímmmmm alebo okolí

nety33
22. aug 2013

Chcela by som sa vas opytat ci ma niekto skusenosti s klinikovou Victoria regia alebo s doktorkou Kernerovou? Velmi pekne dakujem za info. Pomohli by ste mi tym velmi

teresa124
29. aug 2013

@nety33 ahoj.. nasla si pls prosim nejake info o tej Victoria regia?

duska88
29. aug 2013

@nety33
@teresa124 baby pridajte sa do skupiny, píše sa tam aj o victoria regia, ale neboli dobré ohlasy https://www.modrykonik.sk/skupina/2363/detail/

teresa124
30. aug 2013

@nety33 ahojky, prosím ťa, ja som bola dnes u Kernovej na konzultácii, už si s ňou bola? aký máš z nej pocit?

kikass
Odpoveď bola odstránená
tehula
5. sep 2013

@kikass Ahoj, ano bola som aj uz mam 3,5mes po operacii. Spokojna som bola maximalne. Musim sa zas na kontrolu vychystat. Ak si v sukr teme Silikonove prsia tu na MK, tak som dala foto v plavkach aspon.

poppixie
15. okt 2013

Ahoj ja by som vam velmi vrelo odporucila dr. Fabryho z posonium clinic v ba. 1000% spokojnost. 🙂

bamarama82
17. okt 2013

kocky bol niekto u Jezovitovej ci ako sa dr vola? tiez som citala o cervenovi a velmi ho chvalia? ake implantaty si davate resp co u vas zavazi v znacke? su aj take co netreba uz dosmrti menit? strasne by som chcela druhe dieta a spachat prsia az potom ale mm nechce druhe teraz tak zvazujem prsia.... su cysty male v prsniku prekazkou v augmentacii?

kamonika
28. okt 2013

@adka10 mas anatomicke? a cena?

adka10
28. okt 2013

@kamonika mam okruhle pod svalom 275 ml vysoky profil, cena 2150€ mam ich rok, v sukromnej teme mam fotky

dadinka
29. okt 2013

@adka10 mohla by si ma prosim pridat do sukromnej temt? Tiez si chcem dat spravit silikonove prsia a rady sa mi velmi zidu, dakujem krasne

pajka7
10. nov 2013

@adka10 ahoj
je tu nejaka sukromna tema o silikonovych prsiach.rada by som sa pridala,mam cerstvo -3 tyzdne po operacii,urcite najdem nejake rady, co a ako.Dakujem pekne 🙂

pupavka_pupavka
14. nov 2013

mozte ma pridat do sukromky,tiez by som sa chcela nieco spytat , anechcem takto verejne
@duska88

pupavka_pupavka
14. nov 2013

@pupavka_pupavka uz som to nasla 🙂

martina0402
20. nov 2013

Ahojte,ja idem na augumentaciu do TT,mate niektora skusenosti s Mudr.Marsalom?

tehula
20. nov 2013

@martina0402 ja som bola u neho pred pol rokom, velka spokojnost

martina0402
20. nov 2013

@tehula ahoj a daval ti pod zlazu alebo pod sval?

tehula
20. nov 2013

@martina0402 pod sval

martina0402
20. nov 2013

@tehula a rez mas kde?ja sa len bojim,aby som sa mohla po 2tyzdnoch vratit do prace,pracujem ako casnicka.

tehula
20. nov 2013

@martina0402 rez mam podprsom. Co baby casnicky boli, tak veru dlhsiu PN si vybavovali. Po 2tyzdnoch mozes ist kancelarsku robotu robit, ale nie dvihat tazke tacne. To ti aj lekar povie podla mna

martina0402
20. nov 2013

@tehula mne povedal tak 2tyzdne by mohlo byt ok,este sa ho na to opytam,dakujem pekne.a za aku dlhu dobu po konzultacke ta objednal na operaciu?

lolitaelita
2. jan 2014

@adka10 ahoj, prosim ta môžeš ma pridať do súkromky? dakujem moc