Silná bolesť žalúdka a kŕče: možná príčina?
Dobry vecer velmi by mi pomohlo ak by ste mi niekto vedel poradit.. od soboty citim silne pichanie hore asi zaludok? Je to silne , ked sa najem ma to prestane boliet na taku pol hodku no po pol hodine to zacina pichat zas .. k tomu som este aj kramy vecer dostala takze citim aj krce pod bruskom a este aj pichanie hore hned pod prsiami zaludku najviac ma picha ked nejem 2 hodiny vtedy sa ta bolest zvysuje este som nic take nezazila skusila som algifen nospu omeprazol dexadol pancreolan ani jedno mi nepomohlo rano idem k mojej tak uvidim no chcela som sa tu poradit vdaka
@bely46 lekar smer . sono brucha zaludok mozno pankreas.
Moze to byt zaludocny vred. Bolest ustupuje po jedle. Ale moze to byt aj cokolvek ine. Pri potiazach so zaludkom vyskusajte Nolpaza, alebo Helicid. To sa dava aj pri vredoch a kyseline. Odsledujte si, kedy su bolesti.
To ze každý bude hádať inú diagnózu vám nepomôže treba ísť k lekárovi...
@stanulienkat moze vred boliet aj pred jedlom to znamena nezavisle od jedla?
@balerina2025 nalacno zvykne boliet dvanastornikovy vred. Dufam, ze si to dobre pamatam.🙂
@stanulienkat joj to mala babka aj mama. ale to na CT asi neni vidno ze? CT som mala OK
bolest mam aj v strese
@balerina2025 gastrofibroskopia. Hadica.
@stanulienkat hej na to ma poslali musim sa objednat.
Pred hodinou som sa najedla uplne ma prestalo pichat no teraz zacalo zas je to velmi cudne no ked zacne tak je to na nevydrzanie , samozrejme rano pojdem k lekarovi len viem co ma tu caka ziadne vysetrenie mi neurobi a predpise mi nieco od bolesti ako stale ……..mamku napadlo ci to nemoze byt helikobakter
@bely46 vzdy beru vzdy vzokru krvi ci stolica a sono brucha
@balerina2025 dufam ze sa to da cim skor doporiadku hned rano pojdem pretoze sa to neda vydrzat🥲
@bely46 daj vediet ako si dopadla drzim palce
Daj si otestovat helikobaktera...ja som si dala aj v lekarni urobit za 5eur kym som sa dostala k lekarovi..mna lekar poslal este na sono..ja som vsetko riesila sukromne,kym sa objednas na sono atd..kup si Iberogast za mna topka..a daj si uvareny repik,ukludni ti zaludok...mne to pomohlo..ja som mala aj zaludocne=crevne krce...
Objednali ma na ultrazvuk až 6 februara 🥲 a ked mi skonci menzes mam odniest vzorku stolici takze az piatok mozem zase to bude na dlho pokial sa nato pride🫠
@bely46 a stale to tak boli?
@bely46 ale krv mohli zobrat. ale to asi na lacno
Ano stale , ani mi ziaden odber nechcela robit to ja som obvodnej navrhla ci nemozem mat helikobaktera a priniest … no ked tam pojdem odniest stolicu rano o 8 tak sa spytam ci by mi nezobrala aj krv
@bely46 chod na lacno.

Skúste si odsledovať, či to nemáte po mliecnom, pečive s odstupom. Či vás nenafukuje.