icon

Silná slabosť a pocit nedostatku cukru

15. feb 2025

Ahojte potrebujem radu okolo 8ej mi prišlo riadne slabo ale že riadne som myslel že odpadnem pripomínalo mi to ako keď mi riadne chýbal cukor v práci alebo kde ale toto bola 100x silnejšia slabosť a netriaslo má ani skúsil som vypiť džús trosku to utíchlo ale stále mám strašne slabé ruky a pocit ako keby mi hlava mala spadnúť neviete čo to môže byt ďakujem

rebi789
15. feb 2025

Cukrovka, nizky tlak, dehydratacia, hladovka?

autor
15. feb 2025

Cukrovku nemám. Tlak bol v tedy som po mesiaci zmeral tak 129/82 vody pijem veľa a hladovku nemám normálne jem ako každý iný deň ☹️

deti95060810
15. feb 2025

psychické problémy? nadmerný stres?

autor
15. feb 2025

Mám neurogennu tetaniu ak to pomôže ale neviem či to môže byt z toho

cukroska
15. feb 2025

Tak jasné ze tetánia.

autor
15. feb 2025

Take niečo z tetanie ? Ja som myslel že to je cukor

autor
15. feb 2025

Asi to bol daaky nový štýl záchvatu lebo má boli teraz hlava ako vždy po záchvate väčšinou mi strpne pol tela a vidim biele ale teraz žeby takto asi je to mozne

slovakboy
15. feb 2025

Aký zachvat? Aké záchvaty mávaš?

autor
15. feb 2025

Tetanicke záchvaty myslím. Mám dosť silnú tetaniu už dva roky vyše tento týždeň čo bude uz idem do psychiatra…. Záchvaty mavam teraz častejšie ako minulý rok väčšinou sa mi začne vsetko kývať potom mi tŕpne pol tela a vidim biele po záchvate má boli hlava… mavam aj úzkosti panické ataky z toho

taktotedanie
16. feb 2025

Autor tu uz opakovane issl
Vtedy mal zachvat v praci, klasika toto uz

alickapusinka
16. feb 2025

Koľko mavaš cukor

zobaka
16. feb 2025

podla popisu to skor vyzera na neurologicky problem s aurou, na mri mozgu ta neposlali? Lebo tu "tetaniu" ma uz akoze kazdy druhy, ktoremu nevedia co je a cukor si vies dat odmerat hocikedy aj v lekarni

radka125
17. feb 2025

Ahoj, mala som podobné stavy, nie je to sranda. Telo ti dáva signál, že niečo nefunguje – môže ísť o nadobličky, trávenie alebo vyčerpanie.
Mne pomohol pán Adamkovič zo zdravyclovek.sk a prírodné riešenia. Zavolaj mu na 0950 542 989, zistí, čo sa pokazilo a ako to napraviť. Mne to zachránilo zdravie