icon

Silné hnačky bez iných príznakov: čo môže byť príčinou?

den666
5. aug 2024

Dobrý deň,
mám silne vodnate hnačky už 3. den. tzn. chodím na wc takmer kazdu pol hodinu, hodinu, najviac keď sa niečoho napijem alebo nieco zjem. Stolica je úplne riedka, takmer iba voda. Horúčky nemám, nezvraciam, nemám nejaké bolesti žalúdka, nenapina ma.. cítim len slabosť. Najskôr som si myslela že ide o klasicku crevnu chrípku, no nikto z môjho okolia sa nenakazil. Dnes som bola u doktora ktorý mi predpísal len klasicke lieky na hnačku. Lenže tie beriem už 3. Deň a absolútne nič nezaberá. Ešte som sa s tým nestretla, vždy mi klasicka hnačka ustúpila po 1 dni max 2 a lieky mi ju stále zmiernili. Teraz ani náznak zlepšenia. Nestretli ste sa s tým niekto? Neviete o čo môže ist?

nikha2809
5. aug 2024

Moje deti mali adenovirus dva roky dozadu.Nic iné iba 20x za deň hnačka, zelená voda.Ziadne lieky nezaberali, trvalo to týždeň...syn začal presne 7 dní po dcére, ja a muž sme sa nenakazili...

kp7333
5. aug 2024

@den666 nejedla si nieco, z coho by si mohla chytit salmonelu?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
den666
autor
5. aug 2024

@kp7333 tiez ma to napadlo ale myslím že nie. Neviem som z toho zmätená, počkám ešte deň a pôjdem asi opäť k lekárovi. Nerozumiem tomu

den666
autor
5. aug 2024

@lonely66 hidrasec a yomogi, ale som v rakusku. Ja som brala hylak, enditril, čierne uhlie..

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
kp7333
5. aug 2024

@lonely66 veru, Reasec je vyborny

lonely66
Odpoveď bola odstránená
pluss
5. aug 2024

imodium alebo imodium plus...ja som to mala minulý týždeň ...... po pár tabletkách sveta žiť

den666
autor
5. aug 2024

V rakusku som pracovne.. a skúsim pozrieť na všetky odporúčané lieky. Ďakujem Vám, ja verím, dúfam.. že sa to počas zajtrajšieho dňa zlepší. 😫