Skoro dva týždne mám bolesť hlavy

2. júl 2021

Ahoje.. už približne týždeň a pol - 2 týždne ma strasne bolí hlava. Vyslovene neviem fungovať, ani v práci ani doma. Bolí ma hlavne čelo a temeno, občas mám také silné bolesti, že mi zalahne v uchu, mám pocit akoby som bola paralyzovana od bolesti. Bolia ma z toho aj oči a celkovo som vyčerpaná od bolesti, najlepšie mi je keď spím. Mám aj silné nechutenstvo a bolesti brucha, čo som nemávala. Beriem magnézium, vitamín C, ked treba tak paralen a potom analgetiká ako valetol, ibolex, voltaren. nalgesin S, bez toho neprezijem deň. Už sa mi stalo, že som zvracala od bolesti. Prosím, nemáte niektorá skusenost? bola som pred mesiacom na preventivke a som v poriadku, mala som vyborne vysledky ale toto sa zacalo nedavno. Je možné, že mám nejaky zápal napr. z ventilátorov alebo klímy? lebo netečie mi nos, nie som zahlienená a nič ma nebolí okrem tej neznezsitelnej bolesti hlavy. Už ked ráno otvorím oči, už cítím bolesť. K lekárovi viem ísť maximalne v stredu bud, tyzden kvôli dovolenkám. Nemáte niekto skusenost s podobnou situáciou?

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moniocko
2. júl 2021

Podľa mňa máš migrénu, nechutenstvo, zvracanie, bolest oči... Ale môže to byť aj očný tlak

ajsha123
2. júl 2021

Ja Mávam migrény, ale počas covidu som mala neznesiteľné bolesť hlavy, presne, ako opisujes... Nič nezaberalo... Iné príznaky (kašeľ, nadcha) som nemala. Prioritne tú bolesť hlavy.
Vieš na 100%, ze nie si pozitívna? Ak nie, hľadaj ďalej príčinu, ako tu baby píšu...

kittykat22
2. júl 2021

mala by si zavolat na neurologiu. Nie je normalne aby ta 2 tyzdne bolela hlava. Je jedno ci to mas z klimy alebo z krcnej chrbtice - mal by ti niekto pomoct od bolesti. A potom asi zapatrat po pricine. Nemozes chodit 14 dni s bolestami hlavy ... co si.

falbala132
2. júl 2021

A nie si po ockovani? Alebo nemáš problemy s krčnou chrbticou?

gabika0825
3. júl 2021

Môže to byt migréna, kolegyňa trpí migrenami a musí užívať lieky od neurológa. Má to niekedy aj 4 dni. Ale kvôli liekom nie tak silne ale stavy ako popisuješ aj keď si prečítaš na nete tak to sedí na migrénu. Alebo ešte to môže byt aj z krčnej chrbtice. To sa ťažko zisťuje. Skús sa objednať na masáž a k fyzioterapeutovi, uvidis či to pomôže. Môže byt že to tam máš bloknute a tým pádom tá tak boli hlava. Tá migréna to môže byt ale 2 týždne mi príde už veľa ak to je tak isto intenzívne.