icon

Skúsenosti onkologických pacientov s Ayahuascou v Ekvádore

ria2248
26. dec 2024

Prosím ma niekto skúsenosti s medicínou Ayahuasca v Ekvádore ako onkologicky pacient? Pripadne pozná v okoli ? P.S. Topiaci sa aj slamky chytá …

martinmmartin
26. dec 2024

Psychotropna huba? To na rakovinu moc nepomoze, nema ako. Plus trepat sa do Ekvadora 18h jak sardinka

ria2248
autor
26. dec 2024

@martinmmartin počula som, nie raz, že šamani vedia liečiť rakovinu

axve
26. dec 2024

@martinmmartin ziadna huba. Treba si to trocha nastudovat

martinmmartin
26. dec 2024

@ria2248 tak sa spytaj tam kde si to pocula

ria2248
autor
26. dec 2024

@martinmmartin keď nemáš čím prispieť do debaty tak pls nekomentuj, dakujem

caroline_
26. dec 2024

@martinmmartin nema ako??? cim to ako chces dokazat,alebo aspon potvrdit toto tvrdenie?

martinmmartin
26. dec 2024

@caroline_ Je to halucinogenny (nie huba ) odvar a ked vies ako finguje rakovina a co to rakivina vobec je tak je to hadam jasne. Jedine liecive ucinky co sa tomu pripisuju su liecba zavislosti a psychoz ( wikipedia) .
Plus trepat sa cez pol sveta v konecnom stadiu zivota ta moze aj samo dorazit

titi22
Odpoveď bola odstránená
sonula
26. dec 2024

A co od toho ocakavas?

svetlonos
26. dec 2024

@ria2248
počuj, zo je fakt daleko tam ísť v tvojom stave. Ak chces alternatívnu liečbu- POPRI FARMACEUTOLOGICKEJ - tak mi napíš spravu. Ps - ziadne bylinky neponúka ani neodradilo od lekárov!!!

cimage
26. dec 2024

Ja by som sa na to v dnesnej dobe nedala. Teraz je vela “samanov” co to robia. Je to uz skor biznis a takym veciam neverim. Normalny saman by to vo velkom nerobil pre cely zajazd zapadnych turistov.

taktotedanie
27. dec 2024

Cesta je neskutocne dlha, hrozi ze tam nieco clovek este chyti, onko pacient ma imunitu zlu, je to blbost

tenerifka
27. dec 2024

@ria2248 kde si citala o moznosti ayahuasca-liecba rakoviny? Je to skor o rieseni psychickych problemov, o nastartovani vole atd.... Ja viem o ludoch, co to absolvovali, ale nijak ich to neposunulo (ale ani neublizilo). Dnes je to skor biznis pre turistov.
V suvislosti s rakovinou a samanmi z Amazonie som kedysi zachytila nieco s koreñom nejakej rastliny, a bude to podobna rastlina ako kava kava z Polynezie a Mikronezie, tam ju piju vo velkom, ma relaxacne ucinky a chuti akoby tam vymachali spinavu handru s hlinou.....skus najst infos tymto smerom

ria2248
autor
27. dec 2024

@tenerifka nehovorím že to musí byt práve ayahuasca ktorá pomôže. Možno to vie šaman presne touto formou čo píšeš…Alebo hocijakou inou. Môj známy bol u šamana Papita a ten mu sám povedal že vie pomôcť pacientom s rakovinou.

ria2248
autor
27. dec 2024

@titi22 ahoj pisem ti

latisa1
19. aug 2025

@ria2248
Ahoj ako a tou ayahuascou pokračuješ? Vieš podať nejaké informácie?