Skúsenosti pri znižovaní antidepresív
Ahojte 5 deň znižujem AD ale cítim sa tak neisto neviem prečo dostala som taký strach a ani sa necítim nejako dobre bojím sa že sa mi stavy znovu vrátia bola som u lekárky a dohodli sme sa teda že po 16 mesiacoch ideme vysadiť sertralin 50mg ale mne je teraz tak cudno neviem taká unavená ťažšie sa mi dýcha stuhnuta asi úzkosť… mávam síce výkyvy pri ovulácii aj pri ms alebo keď som unavená ale teraz keď vysadzam to automaticky pripisujem tomu a zľakla som sa.. prosím vás čo sa stane ak si dnes dam normálnu dávku ako obvykle ? Rozmýšľam ešte vydržať a začať vysadzovat až na Jaro.. beriem ráno polku čiže 25mg a večer si z tyxch 25 trosku odkusnem a dam si cca 15.. prosím ak máte niekto skúsenosť napíšte ďakujem.
@saruska1111 buď chod podľa toho čo ste sa dohodli s lekárkou alebo chod opäť k nej a povec jej o týchto myšlienkach a že by si rada pokračovala.
Hlavne neexperimentuj s dávkovaním.
@viktoria1425 tak zníženú mám len 5 deň to bude dnes.. keď si dam znovu pôvodnú dávku čo mi môže byt ? Samozrejme to v pondelok oznámim lekárke
Keď sme ti vraveli, aby si ešte počkala s vysádzaním, tak nie, lebo ty ich nebudeš brať celý život, lebo si pribrala a nechceš ich brať. A teraz po dvoch dňoch sme tu? Tak to vydrž.
@viktoria1425 tak zníženú mám len 5 deň to bude dnes.. keď si dam znovu pôvodnú dávku čo mi môže byt ? Samozrejme to v pondelok oznámim lekárke
@saruska1111 opakujem neexperimentuj. Chod podľa toho čo ste sa dohodli s lekárkou . V pondelok ju kontaktuj 🙂
@saruska1111 opakujem neexperimentuj. Chod podľa toho čo ste sa dohodli s lekárkou . V pondelok ju kontaktuj 🙂
@viktoria1425 a je podľa teba normálne že som napríkad taká ustráchaná ? Alebo že mám úzkosti ? Mám to aj dostať a vždy mi je tak blbo ale skôr fyzicky ako psichicky.. ale nevzdám to vysadím tom
Keď sme ti vraveli, aby si ešte počkala s vysádzaním, tak nie, lebo ty ich nebudeš brať celý život, lebo si pribrala a nechceš ich brať. A teraz po dvoch dňoch sme tu? Tak to vydrž.
@anonym_be2c0d ty si neomylná ? Alebo si nikdy nemala pochybnosti o svojom rozhodnutí ? Samozrejne vydržím už keď som sa na to dala ale podľa mna je úplne normálne keď mám z toho strach preboha.
@anonym_be2c0d ty si neomylná ? Alebo si nikdy nemala pochybnosti o svojom rozhodnutí ? Samozrejne vydržím už keď som sa na to dala ale podľa mna je úplne normálne keď mám z toho strach preboha.
@saruska1111 prečítaj si, čo si tam napísala. Vravela som ti, že čas, ktorý berieš je málo. Vieš dobre, že AD neliečia. Počas ich užívania sú stavy prijateľné, úzkosti je menej. Vysadíš, vo väčšine prípadov si späť. Záleží na tebe, či to ustojíš a vieš to umanažovať bez liekov. Vo svojich výrokoch si bola veľmi sebavedomá a stála si si za svojím, že ideš vysádzať a hotovo, lebo chceš. Tak vysádzaj ako ste sa dohodli s lekárkou.
@saruska1111 ja mám skúsenosti. Ja som brala sertralin 200mg a prestala som brať zo dňa na deň kvôli tehotenstvu aj keď mi to doktor kázal postupne. Chvíľku mi bolo všelijako tiež som mala strach či sa to nevráti. Ale to ma potom prešlo
@saruska1111 to je len v tvojej hlave už teraz máš malíčku dávku a to že si das o ten kusolincek naviac ti nepomôže. Rob radšej tak ako ti radila lekárka
@saruska1111 to je len v tvojej hlave už teraz máš malíčku dávku a to že si das o ten kusolincek naviac ti nepomôže. Rob radšej tak ako ti radila lekárka
@anonym_206dd3 tiež si myslím že mám len strach a moc na to myslím 😁 áno už to nevzdám budem pomaly vysádzať ďalej.. a ty si ok bez liekov ?
@anonym_206dd3 tiež si myslím že mám len strach a moc na to myslím 😁 áno už to nevzdám budem pomaly vysádzať ďalej.. a ty si ok bez liekov ?
@saruska1111 no to by bolo asi na dlhšiu debatu😄
@saruska1111 no to by bolo asi na dlhšiu debatu😄
@anonym_206dd3 kľudne nápis budem rada 😊

@saruska1111 buď chod podľa toho čo ste sa dohodli s lekárkou alebo chod opäť k nej a povec jej o týchto myšlienkach a že by si rada pokračovala.
Hlavne neexperimentuj s dávkovaním.