Skúsenosti s antibiotikami Ciprofloxacin

barbi1250
11. aug 2013

Ahojte, chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s antibiotikami CIPROFLOXACIN, hlavne či ste pri ich užívaní alebo skončení liečby mali nejaké nežiaduce účinky. Ak sa nejaké vyskytli, tak aké a ako ste to potom riešili, dakujem.

barbi1250
autor
11. aug 2013

A tiež by ma ešte zaujímalo aká by mala byť minimálna prestávka medzi užívaním ďalších ATB (minimálne niekolko týždňov alebo žiadna...) dakujem

barbi1250
autor
13. aug 2013

Nikto s nimi nemáte skúsenosti??

katinka71
13. aug 2013

su to antb pri zapaloch mocovych ciest,po skonceni liecby sa robi vysetrenie mocu a podla toho ci je zapal v moci alebo nie ak je tak sa nasadia dalsie atb aj bez prestavky,tieto atb vacsinou zaberaju na zapal

debije
16. máj 2014

Ahojte maminky....neviem co mam robit ..dcerku nam vo stvrtok pustili z nemocnice s tým že mame aj nadalej uživat ciprofloxacin ..no dcerke zacali boliet nožky a chrupe jej v chodidle....mam jej to vysadit? vo vedlajsich ucinkoch tohto lieku citam prave problemy s bolestami klbov u detí....ako na potvoru je pred nami výkend a ja neviem co robit...mala nedokaže bez bolesti sliapnut na nozku boli ju to....podardte dakujem!

julia283
22. máj 2014
Používateľ julia283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julia283.

ahoj.. ja byt tebou by som urcite aspon zavolala lekarke a poradila sa.. mozno je to nahoda. mozno nie.. urcite by som sa na to informovala lekarky. a kolko ma dcerka rokov? a probiotika jej k tomu nedali? nam k tymto Atb nasadili Actibax (probiotika) a berieme ich dodnes su vyborne aj na podporu imunity.. nie len pri vyuzivani ATB.. my sme z tych ATB nemali ziadne negativne ucinky..

filipka3
31. máj 2014
Používateľ filipka3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od filipka3.

volaj lekarke. uvidis co ti povie.. najlepsie ona bude vediet co nasadit. ci zmenit.. nam vzdy k ATB pediatricka nasadzuje probiotika.. actibax.. su vyborne upravuju crevnu mikrofloru, imunitu. nemusia byt v chlade.. a teda zatial sme nemali ziadne negativne ucinky pri ATB

adka455
6. jún 2014
Používateľ adka455 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adka455.

baby a ktore tie actibaxky pouzivate? ja som asi pred 2 mesiacmi kupovala dcerke.. ma 5 rokov.. casto bola chora a teda vela v skolke vynechavala...tak mi poradila znama ze ona ma s nimi vyborne skusenosti..tak sme zacali uzivat actibax ale tie lentilky s coko prichutou.. dcerka mala v skolke nejaku epidemiu. kopec deti bolo chorych. take klasicke ochorenie.. tipy kasel..soplik.. a nasa mala nic.. a to predtym stacilo aby ju ofuklo a bola chora.. a teraz stale zdrava ako rybka som rada ze jej actibaxky tak zlepsili imunitu..

betka999
14. júl 2014

ja som mala dcerku velmi casto choru.. stale kaslik a soplik. nepomahali nam ani lieky.. nakoniec nam lekarka odporucila kupele..pravidelne chodime do kupelov Lucivna.. nakolko su perfektne a teda podla mna nemaju konkurenciu na SR.. podla mna ked byvaju deti casto chore. je lepsie ich preliecit takto ako napchavat liekmi..

lauricita7
31. júl 2014

my sme si uzili asi vsetky ATB ktore existuju.. ziadne nam nepomohli a mala bola stale chora.. skusali sme aj rozne pripravky na imunitu.ale vsetko to malo kratkodoby ucinok.. potom mi kamaratka odporucila probiotika actibax.. zevraj oni na nich funguju uz dlho a velmi si ich chvalila dnes sa jej uz necudujem 🙂 actibax su podla mna vyborne.. davam ich obom mojim dceram a teda (musim si zaklopat) na imunitu su vyborne.. deti som nemala chore ani nepamatam 🙂

igorovazena
27. nov 2014

pred casom sme mali 3 x po sebe antibiotika, uz sa mi to nepacilo 😢 , sebe aj drobcovi davam probiotika, mame actibax, vyhovuje nam, ze su vo forme lentiliek

corner71
6. apr 2019

@barbi1250 Ja som bral od 28.3.do 2.4. v infúznej forme a teraz po prepustení domov ich ešte berem v tabletkach a žiadne vedl.účinky nemám.

minuskad
6. apr 2019

@corner71 je to uz stara tema ale sukl na nich vydal vystrahu. ja som brala len 3 tabletky a mala som velmi zle neziaduce ucinky.
https://www.sukl.sk/hlavna-stranka/slovenska-ve...

martin105
6. sep 2023

@katinka71 ty mas teda prehlad o antibiotikach... :D to je rada kurva...

martin105
6. sep 2023

@lauricita7 :D:D:D:D antibiotika na imunitu :DDDDD