Skúsenosti s antidepresívami
Ahojte potrebujem radu, už 9ty deň beriem sertralin100mg na ocd ale je mi veľmi zle citim sa strašne malatna nesvoja na začiatku mi kázala doktorka brat 2 dni polovičku a o 2 dni celu tabletku lenže citim sa hrozné nemôžem sa od vtedy poriadne vyspať… mám predpísaný ešte neurol 0,25 ten má síce trosku ukľudní ale nie je to boh vie čo mám počkať kým mi záberie sertralin alebo čo mám robiť lebo kvôli tej nespavosti sa citim hrozné nemôžem sa vyspať každú noc sa snažím zaspat a nejde to… prosím o radu ďakujem.🙂
@maruska500 výdrž to a ten neurol si daj na noc aby si sa vyspala
@deti95060810 to, že sa po 4-6 týždňoch stav rapídne zlepší a príde k plným silám neplatí u každého, vlastná skúsenosť
sertralin uzivam uz roky a sadol mi skvele, toto je na zaciatku normalne, urcite to treba spomenut psychiatricke a moze navrhnut sposob riesenia 🙂 drzim palce!
a neviem o kolkej beries, mozno skus zobrat skor
@deti95060810 omg, ako jej mozes povedat, ze ma brat 4x taku davku tablety ako ma odporucene od mudr?
@tuippo tak potom nesadli ad
@deti95060810 to nie je len o liekoch, je to o viacerých faktoroch. Jednoducho nie každý po tých týždňoch má rapídne zlepšený stav a nekonečne veľa síl
@deti95060810 veď ich berie ešte len 9 dní to je málo
@lucia851 tiež som napísala...asi si to zle vysvetlila.
@jamidea kde píšem 4 x dávku...
neurol 0,25 je slabý.... silnejší je 0,5 a potom sú ešte vyšiše rady....
fuuu, ja mam tolko neotvorenych krabiciek v skrini, stale bojujem s ich uzivanim, tiez mam sertralin

ad na začiatku liečby veľmi zhoršuje zdr. stav. po 4 -6 týždňoch sa stav rapídne zlepší a ty sa budeš cítiť neskutočne plná síl .
Vydrž, uvidíš že tieto stavy po čase pominú.
neurol si daj na noc - môžeš si dať aj celú tabl.