Skúsenosti s Champixom

22. feb 2025

Máte niekto skúsenosti s liekom champix, alebo podobnými? pomohlo? ako to účinkuje a mali ste nejaké vedľajšie účinky? Kto by mi ho mohol predpísať? Obvodná mi ho určite nepredpíše, chodím aj k psychiatričke kvôli liečbe úzkostí, myslíte že ona by mi ho mohla predpísať?

ukgirls
23. feb 2025

ja som o mala pred viac ako 10 r ked som chcela presgat fajcit ...a nefajcim .stacila mi krabicka a pol .. ale liek je dost silny na zaludok a vedlajsie ucinky na kt ma dr upozornoval su depresie(tie som nemala .. vtedy to bola novinku a u nas bola zadarmo na predpis tak som skusila . a nastastie ok . samozrejme sm musela aj chciet prestat ,, len tak to nefunguje same od seba .. pomohlo to ze som nemala abstinencne priznaky

autor
23. feb 2025

@ukgirls presne kvôli abstinenčným príznakom vždy znova začnem :( nevieš koľko sa teraz dopláca náhodou?

ukgirls
23. feb 2025

absolutne netusim .. jednak to bolo davno a jednak ani nie na sk .. takze si to treba pogooglit

autor
23. feb 2025

chápem, ďakujem aj tak za zdielanie skúsenosti 🙂 vidím to ako jediné vykúpenie, lebo už som skúšala niekoľko krát (som extrémne silná fajčiarks iqosu), ale mala som vždy strašné absťáky, bola som neskutočne nervózna, budila som sa v noci, potila, extrémne jedla..