Skúsenosti s Dulseviou: Vedľajšie účinky a účinky na bolesti hlavy?
Ahojte. Baby, užívate niektorá AD Dulsevia? Môžem poprosiť skúsenosti, a či zaciatku užívania su nejaké veľké obtiaže? Väčšie úzkosti? Pomohli niekomu aj pri bolestiach hlavy? Veľmi pekne všetkým ďakujem🙂
@balerina2025 mám začať 30 ráno, ale musia mi ich objednat
@180207 ty to beries na co. 30 je prvotna davka. tam sa ozaj nemusis bat.
@zefyra ak sa mozem opytat pomaha ti to a ako dlho sa liecis kludne mozes aj do spravy dakujem
@balerina2025 nepomáha vôbec nič, liečim sa 30 rokov
Beriem dulseviu vyše mesiaca, prvých 10 dní som brala 30, potom 60 mg. Ja mám pocit že mi pomáha, cítim sa lepšie. Nežiaduce účinky sú nechutenstvo a po jedle zle od žalúdka ale vyzerá že to pomaly ustupuje.
@zefyra tak na co to beries. nie ej to zbytpcne potom?
@balerina2025 bez nich by mi vraj bolo ešte oveľa horšie
@zefyra a pecenove nemas zvysene?
@balerina2025 nie
@balerina2025 máš zvýšené pečeňové testy? Ako dlho ju berieš, aká dávka, pomáha?
@1andrea111 ja mam zacat, len vsade sa pise ze entidepresiva zatzuju pecen, krvne testy som mala OK ale mam stukovatelu opecen tak sa bojim
@1andrea111 ahoj. Prepáč, môžem sa opýtať, kvoli čomu berieš Dulseviu?A mala si predtým aj iné AD? Bojím sa zhoršenia úzkosti a depresii....dakujem
@balerina2025 ahoj. Začínam to brať na úzkosti a depku,bolesti hlavy. Prechádzam na ňu z Citalecu.Tak sa bojím hlavne zhoršenia depky a úzkosti....
@180207 liečim sa na depresiu a úzkosti. Mala som predtým rôzne Ad. Dulsevia mi na úzkosť zabrala hneď. Mám sa po nej lepšie, beriem ju vyše mesiaca. Len pri 60 mg mám nevoľnosť od žalúdka. Asi ostanem len pri 30 mg.
@180207 zhoršenie psychického stavu som pri nej v začiatkoch nemala, skôr hneď na začiatku som pociťovala zlepšenie.
@1andrea111 a beries raz denne rano?
@1andrea111 ucinkuje to cely den? u mna su kriticke vecer a noc
@balerina2025 áno. Začala som s 30 mg, potom prešla na 60 mg
@balerina2025 podľa mňa účinkuje celý deň, aj u mňa býval najhorší večer.
@1andrea111 preto sa pytam ci ten vecer mas lepsi a beres aj daco na spanok?
@1andrea111 veľmi pekne ďakujem a prosím ťa, nemala si pri Dulsevii problém so spánkom? Dakujem
@1andrea111 ahoj. A prosím ťa, bolievala ťa zo začiatku bránia aj hlava? Prepáč a dakujem
Ahoj ja som vzala zatial len raz rano 30 mg . Dostala som ju na úzkosti a depresiu. Minuly rok som mala úzkosti, tetaniu liečila som sa čínskou medicínou , bachove esencie , bylinky a dostala som sa z najhoršieho. Zacala som aj šoférovať a fungovať. Úzkosti som však este mávala , ale dalo sa to zvladnut. No vykašľala som sa v podstate na liečenie. Koncom minulého roka sa mi to vrátilo , zbadala som to hlavne pri šoférovaní. Teda od Vianoc to mam zas a depresiu asi 2,3 tyzdne . Problemy so spánkom som v podstate nemala. Po uziti dulsevie som cez den nic take nezaznamenala trosku asi som bola kľudnejsia a spomalenejsia , ale prvú noc som nevedela spat budila som sa potom som ani nezaspala a cítila som sa tak nabudená a cítila som chvenie , necitila som sa dobre desilo ma to. Rano som sa az bála postaviť z postele citim stale chvenie , slabosť , nechutenstvo (ale to som mala uz 2 tyzdne) a bolel ma žalúdok. Ďalšiu dávku si teraz nedam je to rozhodne o nieco horsie ako moj pôvodný stav. Poradim sa s psychologickou zajtra . Je pravda ,, ze mam pms a moj stav sa vtedy aj tak zhoršuje , ale podla mna mi liek nesadol. Tešila som sa , ze mi to pomoze a uľaví , ale toto ma vystrašilo a odradilo :(
@1andrea111 ahoj. Prepáč prosím, ak môžem: nemávala si na začiatku bolesti hlavy a slabý, takmer žiadny menzes? Ak náhodou áno, upravilo sa to potom? Nesmierne ďakujem za ochotu.
@balerina2025 ahoj. Prosím prepáč, môžem sa ešte opýtať: nemala si pri Dulsevii bolesti hlavy a problém s menštruáciou? Dakujem
@180207 nemala som také problémy, iba nechutenstvo a bolesť žalúdka ale to sa už upravilo. Nepociťujem žiadne vedľajšie účinky, budú to dva mesiace čo ju beriem.

@180207 to je vlasten duloxetin ze? teda ta ista ucinna latka tiez ma to zaujima, pripajam sa
aku mas davku?