Skúsenosti s Herbalife

cutka1109
17. okt 2013

Ahojte,mate niekto skusenosti s herbalife?Dnes mi to prislo postou a chcem to vyskusat ci to naozaj funguje.Mam 83 kg pri vyske 164cm.Vyskusal to uz niekto?

zuzkanik
17. okt 2013

@cutka1109 Herbalife je marketingový ťah rovnako ako všetko ostatné, čo sa na nás dnes valí zo všetkých strán. Uvedomte si, že týmto ľuďom vôbec nejde o vaše zdravie, iba o vaše peniaze. Zoberte rozum do hrsti, upravte si stravu, začnite športovať a kg pôjdu dolu aj bez pomoci drahých placeboprípravkov.

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
verka
18. okt 2013

osobne som nikdy nepracovala s herbalifom,nie som na to, ale poznam ludi,ktorym fakt pomohol, ja tiez beriem nieco na zenske problemy a som spokojna....netreba hned vsetko zatracovat,pokial to clovek nema odskusane...

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ficksacha
19. okt 2013

Ja tiez pridam nieco pozitivne 🙂 V prvom rade chcem napisat, ze spolu s manzelom sme uzivatelia HLF ... NIE PREDAJCOVIA. S vyrobkami som velmi spokojna. Manzel fici na HLF (ranajsi shake, caj, vit + vlaknina, tycinky) uz viac ako 2,5 roka. Na zaciatku schudol 6 kg, hoci to nepotreboval. Visceralny tuk mu klesol o 5 %. Dal sa na to, aby podporil mna a stale ho to drzi a neplanuje s tym prestat. Ked ideme na dovolenku, tak mi pili usi, ako velmi mu chyba shake 🙂. Ja osobne som ranajky uzivala a dostala som sa vahovo na historicke minimum. V sucastnosti sa znovu vraciam k ranajkam, lebo sa s tym naozaj citim dobre. Viem, je to financne velmi narocne, ale zijem v zahranici a tu su celkovo potraviny velmi drahe. Takze ak si manzel kupi oblozenu zemlu na obed za 3, 5 €, tak to si moze dat radsej shake. Ja sportujem, tak pred zapasom uzivam LIFT OFF...tiez spokojnost a este mam kozmetiku (cistiacu masku a scrub).

skolara
21. okt 2013

Tak podľa mna je herbik vyvážený presne vypočítane vitamíny a mineralne látky. Človek zmení zivotosprwvu a schudne ako vedľajší produkt. Aaaale na herbalife sa mi nepáči že produkty obsahujú veľa chémie a pridavnych látok a za pomerne rovnaku cenu si viem zohnať top vitamíny špičku a bez tolkej chémie.

zuzkanik
21. okt 2013

@jaruska12345 Nemyslím si, že mám niečo pomýlené, iba som napísala svoj názor. Mám na to právo rovnako, ako všetci tu na MK, ktorí sa chcú zapojiť do diskusie. Nenapchávam sa liekmi, mám rada prírodnú liečbu. ALE oveľa lacnejšia prírodná liečba je med, propolis, zázvor, cibuľa, cesnak, ovocie, zelenina, vlastnoručne nazbierané bylinky, jadrá. A čo sa týka chudnutia, tak či tak treba upraviť stravu a viac sa hýbať. Žiadny prípravok totiž tuky nespáli len tak, sám od seba. Preto kupovať také niečo kvôli chudnutiu, sú podľa mňa vyhodené peniaze.

radoslava25
21. okt 2013

ako doplnok a forma liečenia ok ale ak sa jedná o chudnutie schudneš ale časom jojo efekt zaručený (hovorím z vlastnej skúsenosti 🙂 ja osobne som schudla z 78 kg na 59 za cca pol roka ale v priebehu roka a pol bolo všetko späť...

barcelona94901
21. okt 2013

@cutka1109 vyhodené peniaze,moj svokor poctivo dodržiaval,stálo ho to kooopec penazí ,za ktore by mal kvalitnu,zdravu stravu ,navyše sa mu ani po zdravot.stránke nič nepolepšilo a nastal jojo efekt ako hrom,z nadváhy prešiel do obezity

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
skolara
24. okt 2013

Glycerin, ethyl vanillin v herbalifeline
Geneticky modifikovany sk rob,stearat horecnaty E470 b ,karboxymetylceluoza sodna a ine divne veci v multivitaminoch.
Maltodextin, silicon dioxide a zase ine v cellu loss.

Proste drahe a dost chemicke. Mam to vsetko doma ale nasla som za take cenu ovela Lepsie doplnky.

Nevravim, ze herbalife nepomoze ale zbytocne vela chemie.

skolara
24. okt 2013
ivanadu
26. okt 2013

@jaruska12345 moja reč, neviem ci existuje nieco prirodnejsie ako HBL !!!

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz