Skúsenosti s homeopatikami

patricia1693
20. aug 2021

Ahojte. Aké máte skúsenosti s homeopatikami? Pomohli vám? ( hlavne pri dlhodobejších problémoch) . Aké boli začiatky užívania?

aalt
21. aug 2021

@patricia1693 homeopatikum je placebo. Pozri si letak, zlozenie, neziaduce ucinky... Je v tom vlastne iba cukor. Placebo samozrejme za urcitych okolnosti "funguje". Ale nelieci.

gigie24
23. aug 2021

@patricia1693 My sa liecime dlhe roky homeopatiou, nedam na nu dopustit 😇.

gigie24
23. aug 2021

@aalt Mozem sa spytat len pre zaujimavost, kolko krat ste bola liecena homeopatiou?

aalt
23. aug 2021

@gigie24 Som chlap. Zopakujem prispevok. Pozrite si zlozenie a neziaduce ucinky v letaku homeopatik. Zlozenie: sacharoza a laktoza.
Ta sa poprasi vodou v ktorej je zriedena "ucinna" latka. Je tam ale take riedenie, ze jedna molekula by sa nevyskytla ani len v celom vesmire.
Neziaduce ucinky: prekvapivo ziadne (jedine ak na cukor).
Homeopatikum nie je liek, takze nim nikto nikdy nebol lieceny. Ak tak ako placebo. Kto tvrdi ine, je maximalne naivny alebo podvodnik.

gigie24
23. aug 2021

@aalt Nebudem vam brat vas nazor lebo sa nerada hadam, my mame velmi vela pozitivnych skusenosti 😉😇. Sama to studujem, takze viem o com pisem 🍀. Kazdy nech sa rozhodne sam aku liecbu podstupi.

aalt
23. aug 2021

@gigie24 Kym to ma byt podporna "liecba" nech sa paci. Ucinky placeba su vedecky dokazane. Ale samozrejme skutocnu liecbu to nenahradi. Ja som si homeopatiu tiez "studoval", ale kedze mam technicke vzdelanie, viem si jej fyzikalnu "ucinnost" vypocitat. A prosim nechodte na mna so ziadnou pamatou vody ani "kvantovou" mechanikou alebo podobnymi zazrakmi ... v tych "tabletkach" je naozaj iba cukor.

gigie24
23. aug 2021

@aalt
@gigie24 Ano samozrejme ja 2x, moje dieta od 3 rokov neuzilo nic ine okrem homeopatie. Sestre vyliecil homeopat homeopatiou boreliozu, jej chlapcovi hyperaktivitu spojenu s agresiou...atd. 😇. Kazdy ma slobodnu volbu ako sa chce liecit, kazdopadne aj klasicka medicina ako aj alternativna liecba su uzasne veci 🍀

aalt
23. aug 2021

@gigie24 tak mame slobodu vierovyznania, tak si kazdy moze verit comu len chce ...

engie35
31. aug 2021

@gigie24 Môžem vedieť meno homeopTa ku ktorému chodíte a odkiaľ je? Dakujem

gigie24
1. sep 2021

@engie35 Niekolko rokov sme chodili k MUDr. Hermanovi, už je na dôchodku. Posledné roky študujem a liečim blízkych sama😇🍀

comika
1. sep 2021

@gigie24 mozem poprosit info co uzival chlapec na hyperaktuvitu?

gigie24
1. sep 2021

@comika Napiste mi do IP 😊

gigie24
1. sep 2021

@comika Homeo na hyperaktivitu, ADHD a podobne sa dava na zaklade hlbsej diagnostiky, zalezi od priznakov, ktore ma + typ osobnosti.

ellwie5
28. sep 2021

@patricia1693 Dcérke sa pomocou homeopatie vyliečil atopicky ekzém. Liecba bola dlhodobejsia a pod vedením pani homeopatky..

linduskanitra
28. sep 2021

Zdravím. Ja na homeopatiu nemôžem dopustiť! Verila som roky rokúce len doktorom - klasickej alopatickej iečbe.. napriek tomu mával syn 7x do roka atb a nevedeli mu určiť diagnózu a pomôcť.. zúfalstvo ma priviedlo k tejto alternatíve. Už je tom zhruba 6.5roka, čo sa liečime celá rodina primárne homeopatiou. U doktora sme neboli skoro 5rokov. Ja nepotrebujem vedieť, čo je za tým..ja potrebujem výsledky a tie mám denno denne! Ostatné mám u prdele 😀😄 majte sa pekne a Všetko Dobré 😘🌞🙋‍♀️

adzy
25. dec 2023

Už je táto téma dlhšia no skúsim sa tu opýtať užívam hepar sulfur najvyššie riedenie nejaké mch len potrebujem vedieť či ho môžem užívať aj celý život pretože mi veľmi pomáha a áno ako náhle ho vysadim choroba sa vráti takže verím tomu ze to je len placebo ďakujem za radu

adzy
25. dec 2023

@aalt zdravím ste si istý že tam je len cukor ?pretože mne výrazne pomáha už polroka hepar sulfur a nejak neverím ze by mi pomáhal len cukor
Ale áno prv som mala dojem aj ja aj som sa pýtala nato prečo tan píšu ze cukor a laktoza ale ze to obsahuje aj sulfid vapanaty ...

aalt
25. dec 2023

@adzy hepar sulfur ma riedenie 15CH. To znamena, ze jedna kvapka "lieciva" za zmiesa s 99 kvapkami "riedidla" (zvycajne voda, alebo alkohol podla chemickych vlastnosti). Z toho sa opat vezme kvapka a opat zriedi (zvycejne uz len s vodou). A to 15 krat. Po poslednom riedeni sa to da na ten cukor.
To riedenie zodpoveda ako keby si kvapla tu povodnu jednu kvapku do oceana ale vacsieho ako vsetky moria a oceany na svete spolu. Tak si sama odpovedz, kolko tej "ucinnej latky" ostane na tom cukriku.

adzy
26. dec 2023

@aalt zvláštne že mi pomáha po niekoľkých rokoch trápenia kde mi lekári nevedeli pomôcť tak čo to je všetko v hlave?užívam teraz nejaké najsilnejšie riedenie mch ktoré sa bežne údajne nedá kúpiť mam ho od liečiteľa...teraz som si není istá či mi pomáha ten hepar alebo ozaj je to len hlave platím dosť peňazí u liečiteľa aj za iné druhy liečiv preto pozerám viac info onom a prečítala som si Váš názor