Skúsenosti s Kventiaxom pri nahrádzaní Sulpiridu
Ahojte, užívam od 10/22 Sulpirid 50 mg denne.
Avšak kvôli hormonálnej nerovnováhe, kolísaniu nálad, vysokému prolaktínu a vplyvu na menštruačný cyklus ho ideme nahradiť Kventiaxom. Počas dňa mi kolíšu nálady ako 14 ročnému dieťaťu v puberte. Aké máte skúsenosti s Kventiaxom? Koľko mg denne užívate a v ktorých časoch? Máte aj nežiadúce účinky? Ďakujem za pomoc.
Ja som z neho priberala a celkovo sa mi zdal slaby
@evkamotka a co beriete teraz?
@anonym_autor z antipsychotik zipsylan
@evkamotka chápem, no ja nemám ani bipolárnu, ani schizofréniu. Mám len hormonálne výkyvy a zmeny nálad, preto najšetrnešie bolo sulpirid a prípadne teda skúsime kventiax.
@evkamotka chápem, no ja nemám ani bipolárnu, ani schizofréniu. Mám len hormonálne výkyvy a zmeny nálad, preto najšetrnešie bolo sulpirid a prípadne teda skúsime kventiax.
@anonym_autor chapem. No ja som z kventiaxu priberala a aj tak nemal vyznamny efekt, potom mi preto dal dr aripiprazol ale nezaberal tak skusam zipsylan. Neuzivam ho primárne na schizofréniu aj ked pribalovy letak to pise ako urcenie
@anonym_autor mne ho predpísali na spanie, lebo v noci nespím, ale má to taký účinok že keď zaspím v noci, tak spim aj cez deň.A ak ho nevezmem tak nespím v noci ale cez deň áno. Tak ho radšej neberiem lebo potom nič nerobím len spím a spím.
@amajlik tak si daj polovicu
@anonym_autor s gynekológom si to konzultovala?Nebola by lepšia gynekologická liečba nejaké hormóny ako lieky od psychiatra?

Ja som z neho priberala a celkovo sa mi zdal slaby