Skúsenosti s laserovou operáciou kŕčových žíl
Ahojte pred 10 .rokmi som bola na operáciu kŕčových žíl klasickou operáciou . Nikdy viac by som to už neurobila žily sa mi samozrejme vrátili a neurobili mi to ako mali bola som v Pov Bystrici.Potom dva roky do zadu som bola na sklerotizacii v Žiline u p.dr Bugana platila som 100.. eur a do dvoch rokov sa mi žily vrátili ,,ale na iných miestach vyzerá to hrozne.Uz som zúfalá teraz má dr.odporucil zas na Laserovu operáciu mám poškodenú vnútornú žilu ktorá mi robí problémy.Bojim sa zase čo má tam čaká .Ak ste niektorá podstúpila laserovu operáciu kŕčových žíl prosím odpiste či je to bolestivé a ako to vlastne prebiehalo za každú odpoveď Ďakujem.
@monaganova1 kdeže nič som nemala... ale ak si zodpovednejšia ako ja tak si vybav...
mne dali pôvodne termín o niekoľko mesiacov a nakoniec ma zavolali z jedného dňa na druhý...
Ja by som sa chcela opýtať. Pred 2 dňami som bola na zákroku.Zily som mala dosť škaredé vystupene von. Teraz keď pozriem na nohu je plocha len na jednej asi 1 cm je vystupena. Je to v poriadku? Zmizne časom?
@maminkadeticiek Ahoj ako to prebiehalo u Basteka ?Bolelo to?Pošli popis Dik
@pininka1 ahoj nemusela si tam byt bez spodného prádla?
@monaganova1 nie, mala som aj tielko
@deti95060810 kde ťa operovali?
@tamichloe prepláca tu operáciu Union poisťovňa?mohla si mať pri zákroku nohavičky?
@monaganova1 Žilina - Žilpo
tento raz som gaťky mať mohla.... pred pár rokmi nie. 😉
asi som bola mladšia tak to vtedy ešte ušlo.... 😝
@rose26 Ahoj užívala si detralex pred zákrokom?
@deti95060810 🤣🤣🤣Si ma potešila
@monaganova1 nie až po ňom.
@monaganova1 Ahoj preplatila ti poisťovňa ten zákrok ?Ja mám Union
@maminkadeticiek ako si dopadla idem 21.5 bojím sa a prepláca to poisťovňa?mám Union.Dik
@monaganova1 ak ides laserom to pistovna nepreplaca
@monaganova1 Uz by som nesla.vlVyriesia ti krcove zily,ostanu ti jazvicky alebo pigm.skvrny po rezoch.S tym sa akontak da zit..Ale ta krv skratka potrebuje tiect,takze sa stane len to,ze zacne pumpovat a presilovat ine zily.
@monaganova1 bola som na operaciu v roku 2009 a potom 2010, takze netusim.🙂
@monaganova1 predoperačné mi urobila moja obvodná. Stačil krvný obraz a EKG, nič viac. Ja keďže chodím aj na hematologiu, tak aj papier od nich
Ahojte idem si po radu. Na cievne ma posl obvodný lekár nakoľko mi veľmi puchnu clenky a mala som veľké bolesti. Na cievnom mi že dala kompresne pančuchy a mám brať lieky. Viditeľné zily nemám. Zopár metliciek nič hrozné.
Prosím Vás operuju sa len viditeľné zily? Dr mi povedala ze si mam zvyknúť na pančuchy ze ich už budem musieť nosiť celý život - kedy sa operuju zily? Ďakujem
@mandzula ahoj prevezovala si si celú noho stále sa mi to zhna pri slanine.
@rose26
@rose26 presne to tak bolo ako píšeš už mám po operácii u dr.basteka píšeš ,že si prevezovala nohu ,ale na tom papier čo nám dali píšu ,že v žiadnom prípade neodvezovat dolnú končatinu teraz neviem či mám previazat len vrch nohy keď sa mi to zosuva len dvadsať centimetrov od slabiny,alebo úplne celú porád mi dik
@monaganova1
@silesias keď ťa začnú bolieť žily ,alebo sú dosť vyditeľné malé žilky sa riešia sklerotizaciou to si hradis sama.100 eur robia to aj v Žiline dr.Bugan
@monaganova1 nohu som mala v pancuche, takze som nic neprevazovala. Kryte som mala len rany po reze.
@monaganova1 kto by už nosil tie pančuchy celý život.Nosim ich mesiac a dosť možno raz za čas si ich ešte dam
@monaganova1 svokra bola včera tiež na čiernom ,lebo jej opuchaju členky povedal jej ,že má žily v poriadku,že to má od chrbtice .
@mandzula mne ju celú odviazali mala som kŕčové po celej nohe

Ja som bola u Basteka v novembri.