icon

Skúsenosti s laserovou operáciou kŕčových žíl

monaganova1
27. jan 2024

Ahojte pred 10 .rokmi som bola na operáciu kŕčových žíl klasickou operáciou . Nikdy viac by som to už neurobila žily sa mi samozrejme vrátili a neurobili mi to ako mali bola som v Pov Bystrici.Potom dva roky do zadu som bola na sklerotizacii v Žiline u p.dr Bugana platila som 100.. eur a do dvoch rokov sa mi žily vrátili ,,ale na iných miestach vyzerá to hrozne.Uz som zúfalá teraz má dr.odporucil zas na Laserovu operáciu mám poškodenú vnútornú žilu ktorá mi robí problémy.Bojim sa zase čo má tam čaká .Ak ste niektorá podstúpila laserovu operáciu kŕčových žíl prosím odpiste či je to bolestivé a ako to vlastne prebiehalo za každú odpoveď Ďakujem.

Strana
z3
mandzula
23. máj 2024

@monaganova1 aj ja som im mala viac, no vstup luca bol na triesle a este jeden mini niekde na lytku.

monaganova1
autor
23. máj 2024

@pininka1 mala si celú nohu robili ti to aj cez slabinu?

silesias
23. máj 2024

@monaganova1 Ja ich nosím už dva mesiace v kuse. Mne to ns tu bolest pomáha. Metlicjy mi nevedia len to fakt budem musieť nosiť furt pancuchy? Ako boli zily ked su vnútorné.
Mňa tak obliehali nohy ze som večer až revala od bolesti, clenky ako v deviatom mesiaci tehotenstva, stáť pri sporáku horor. Ako nosím pancuchy a beriem lieky je to super, len celý život nosiť si to neviem predstaviť.

monaganova1
autor
23. máj 2024

@renka43
@deti95060810 mám si to prevåzovať a natierať tým liotonom či až potom keď mi oni o týždeň dajú obvez dole asi som to zle pochopila.dik

rose26
23. máj 2024

@monaganova1
ahoj mne povedali deň zákroku nechať tak neodväzovať .Na další den ráno na preväz to som si už do večera neodviazala.. Až 3 deň vždy ráno odviazala celú nohu, natrela Liotonom len okolo leukoplastov a zaviazala čistým obväzom .Večer tak isto natrela nechala vsiaknuť a šup obväz.

rose26
23. máj 2024

@
@monaganova1 ked vybrali stehy už som natierala celú nohu ráno a večer ,potom sa už môže aj sprchovať.

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
23. máj 2024

@monaganova1
po vybratí stehov natierať... a preväzovať...

pininka1
24. máj 2024

@monaganova1 asi od polky stehna, tam to uzavrela, zbytok odumrie sam, keďže tam nebude prísun krvi a kontrolné utz to aj potvrdilo

monaganova1
autor
26. máj 2024

@monaganova1 ahoj keď si si doma prevezovala obväzom tu nohu dala si si dole tu bielu náplasť kde sú stehy neviem či môžem?

monaganova1
autor
26. máj 2024

@rose26 prosím ťa a leukoplasty ktoré zakrývajú stehy si si dala dole či nie či mi to až potom oni dajú keď budú vyberať stehy.Dakujem pekne

monaganova1
autor
26. máj 2024

@mandzula
@tamichloe
@tamichloe Ahoj prosím ťa keď si si po zakroku prevezovala obvez dala si si po pár dňoch zo stehov dole aj tu náplasť neviem či môžem skôr ako výberu stehy .dik

rose26
26. máj 2024

@monaganova1 niee tie leukoplasty neodlepuj vôbec .Tie dá dole až sestrička keď bude vyberať štichy.

rose26
Autor odpoveď zmazal
monaganova1
autor
26. máj 2024

@rose26 Ďakujem

Strana
z3