icon

Skúsenosti s liečbou SIBO a využitie Normixu

23. sep 2025

Mám pár otázok 🙂 ako ste zvládali normix? Brali ste probiotiká počas liečby ? Mali ste dobre a aj zle obdobie ? Máte sa lepšie po ukončení liečby ? Mali ste bolesti brucha na rôznych miestach ? Mne namerali ma dychovom teste 46

liliputka2131
24. sep 2025

Normix je ok pomohol a samozrejme ze po ukonceni by si mala uzivat probiotika nemala som dobre a zle obdobia, mala som zle a este horsie

tinkatomas
24. sep 2025
@liliputka2131

Normix je ok pomohol a samozrejme ze po ukonceni by si mala uzivat probiotika nemala som dobre a zle obdobia, mala som zle a este horsie

@liliputka2131 tie zlé a ešte horšie obdobia si mala počas užívania Normixu, alebo kedy?

liliputka2131
25. sep 2025
@tinkatomas

@liliputka2131 tie zlé a ešte horšie obdobia si mala počas užívania Normixu, alebo kedy?

@tinkatomas nie tie som mala pred normixom pocas normixu mi bolo vynikajuco a po normixe mi bolo zase zle pretoze ja som tie probiotika neuzivala a premnozila sa mi candida v creve takze ti odporucam fakt to dodrzat plus mozes aj candicaps k tomu

autor
25. sep 2025
@liliputka2131

@tinkatomas nie tie som mala pred normixom pocas normixu mi bolo vynikajuco a po normixe mi bolo zase zle pretoze ja som tie probiotika neuzivala a premnozila sa mi candida v creve takze ti odporucam fakt to dodrzat plus mozes aj candicaps k tomu

@liliputka2131 takže po ukončení normixu hneď nasadiť probiotiká ?

liliputka2131
26. sep 2025
@anonym_autor

@liliputka2131 takže po ukončení normixu hneď nasadiť probiotiká ?

@anonym_autor ano tak som to mala udane aj v sprave lekarskej plus candicaps neporadim ti probio kazdemu ucinkuju ine mne napriklad tie ospevovane probiofix inum absolutne cele zle zabrali mi probicus sos takze mozes skusit alebo biogaia

autor
26. sep 2025
@liliputka2131

@anonym_autor ano tak som to mala udane aj v sprave lekarskej plus candicaps neporadim ti probio kazdemu ucinkuju ine mne napriklad tie ospevovane probiofix inum absolutne cele zle zabrali mi probicus sos takze mozes skusit alebo biogaia

@liliputka2131 pre istotu sa ešte raz spýtam počas užívania Normixu nemám brat probiotiká záblesk ukončím liečbu ?

liliputka2131
26. sep 2025
@anonym_autor

@liliputka2131 pre istotu sa ešte raz spýtam počas užívania Normixu nemám brat probiotiká záblesk ukončím liečbu ?

@anonym_autor pocas normixu som ja nemala brat viem ze pri normalnych atb sa beru probiotika ale ja som mala brat az jak doberem normix ale lepsie ti to objasni lekar

autor
26. sep 2025
@liliputka2131

@anonym_autor pocas normixu som ja nemala brat viem ze pri normalnych atb sa beru probiotika ale ja som mala brat az jak doberem normix ale lepsie ti to objasni lekar

@liliputka2131 no jeden Dr mi povedal že nemám brat druhý že mám takže tak 😄

liliputka2131
26. sep 2025
@anonym_autor

@liliputka2131 no jeden Dr mi povedal že nemám brat druhý že mám takže tak 😄

@anonym_autor ten normix ti i tak zabije tie dobre bakterie mas co jedno balenie predpokladam 2kapsule kaDych 12hodin?ja som mala 3 balenia a potom nasad probiotika

autor
26. sep 2025

Ja mám 2 balenia, dávkovanie mám 2x2x2

anonym_f0eb3c
28. okt 2025

ahojte, mala som pozitivny test na SIBO.. lekarka mi nasadila Normix 3 krat denne 2tbl. a po doprati butisan 60 tbl. Prave som dobrala normix a obden som si nasadila butisan... ale citim nafuknutie a bolest v zaludku...mali ste nejake vedlajsie ucinky po doprati normixu ? je to normalne ? myslela som si ze bolesti po dobrati odijdu