Skúsenosti s liečbou SIBO a využitie Normixu
Mám pár otázok 🙂 ako ste zvládali normix? Brali ste probiotiká počas liečby ? Mali ste dobre a aj zle obdobie ? Máte sa lepšie po ukončení liečby ? Mali ste bolesti brucha na rôznych miestach ? Mne namerali ma dychovom teste 46
Normix je ok pomohol a samozrejme ze po ukonceni by si mala uzivat probiotika nemala som dobre a zle obdobia, mala som zle a este horsie
@liliputka2131 tie zlé a ešte horšie obdobia si mala počas užívania Normixu, alebo kedy?
@liliputka2131 tie zlé a ešte horšie obdobia si mala počas užívania Normixu, alebo kedy?
@tinkatomas nie tie som mala pred normixom pocas normixu mi bolo vynikajuco a po normixe mi bolo zase zle pretoze ja som tie probiotika neuzivala a premnozila sa mi candida v creve takze ti odporucam fakt to dodrzat plus mozes aj candicaps k tomu
@tinkatomas nie tie som mala pred normixom pocas normixu mi bolo vynikajuco a po normixe mi bolo zase zle pretoze ja som tie probiotika neuzivala a premnozila sa mi candida v creve takze ti odporucam fakt to dodrzat plus mozes aj candicaps k tomu
@liliputka2131 takže po ukončení normixu hneď nasadiť probiotiká ?
@liliputka2131 takže po ukončení normixu hneď nasadiť probiotiká ?
@anonym_autor ano tak som to mala udane aj v sprave lekarskej plus candicaps neporadim ti probio kazdemu ucinkuju ine mne napriklad tie ospevovane probiofix inum absolutne cele zle zabrali mi probicus sos takze mozes skusit alebo biogaia
@anonym_autor ano tak som to mala udane aj v sprave lekarskej plus candicaps neporadim ti probio kazdemu ucinkuju ine mne napriklad tie ospevovane probiofix inum absolutne cele zle zabrali mi probicus sos takze mozes skusit alebo biogaia
@liliputka2131 pre istotu sa ešte raz spýtam počas užívania Normixu nemám brat probiotiká záblesk ukončím liečbu ?
@liliputka2131 pre istotu sa ešte raz spýtam počas užívania Normixu nemám brat probiotiká záblesk ukončím liečbu ?
@anonym_autor pocas normixu som ja nemala brat viem ze pri normalnych atb sa beru probiotika ale ja som mala brat az jak doberem normix ale lepsie ti to objasni lekar
@anonym_autor pocas normixu som ja nemala brat viem ze pri normalnych atb sa beru probiotika ale ja som mala brat az jak doberem normix ale lepsie ti to objasni lekar
@liliputka2131 no jeden Dr mi povedal že nemám brat druhý že mám takže tak 😄
@liliputka2131 no jeden Dr mi povedal že nemám brat druhý že mám takže tak 😄
@anonym_autor ten normix ti i tak zabije tie dobre bakterie mas co jedno balenie predpokladam 2kapsule kaDych 12hodin?ja som mala 3 balenia a potom nasad probiotika
Ja mám 2 balenia, dávkovanie mám 2x2x2
ahojte, mala som pozitivny test na SIBO.. lekarka mi nasadila Normix 3 krat denne 2tbl. a po doprati butisan 60 tbl. Prave som dobrala normix a obden som si nasadila butisan... ale citim nafuknutie a bolest v zaludku...mali ste nejake vedlajsie ucinky po doprati normixu ? je to normalne ? myslela som si ze bolesti po dobrati odijdu

Normix je ok pomohol a samozrejme ze po ukonceni by si mala uzivat probiotika nemala som dobre a zle obdobia, mala som zle a este horsie