Skúsenosti s low-dose naltrexonom na Slovensku
Ahojte, má niekto na SK skúsenosti s low dose naltrexonom? Predpisujú to lekári? U nás to obsahuje asi len liek adepend, či? Dá sa to zohnať v lekárni?
@domi_dee nic take bez lekarskeho predpisu nezozenies
@taktotedanie to mi je jasné, ja len že či je možné túto látku následne zakúpiť aj v lekárni v mikrodávkach. Lebo pôvodne adepend má 50 mg a ja by som potrebovala 0,5-2 mg
@domi_dee o davkovani rozhoduje lekar, co ty potrebujes ci nepotrebujes ako laik nevies rozhodovat
@taktotedanie ja sa neliečim na alkoholizmus, ale študovala som si o tom dosť veľa aj sa o tom rozprávame v komunite na FB (štítna žľaza), že tento liek v mikrodávkach sa v zahraničí používa napr. aj pri autoimunitných ochoreniach, chronických bolestiach, PMS, úzkosti, nervozite a depresii
@taktotedanie u nás to predpisujú napr. aj niektorí gynekológia, len som chcela vedieť, ako funguje ten systém
@domi_dee daju sa pripravit v lekarni ( len vo vybranych)
Len na predpis
@taktotedanie u nás to predpisujú napr. aj niektorí gynekológia, len som chcela vedieť, ako funguje ten systém
@domi_dee síce staršia diskusia, ale mne to tiež predpísal gynekológ na pms, nebrala som to však dostatočne dlho na to, aby som videla nejaké účinky. Užívala si ho nakoniec?
@domi_dee síce staršia diskusia, ale mne to tiež predpísal gynekológ na pms, nebrala som to však dostatočne dlho na to, aby som videla nejaké účinky. Užívala si ho nakoniec?
@bylina áno, užívam ho už viac ako pol roka, predpisuje mi to psychiater, ja to primárne beriem kvôli zdravotným problémom po covide, účinok zatiaľ neviem posúdiť, možno na pozadí to niečo robí, ja som momentálne ustálená na dávke 1,5 ml ráno na lačno
@bylina áno, užívam ho už viac ako pol roka, predpisuje mi to psychiater, ja to primárne beriem kvôli zdravotným problémom po covide, účinok zatiaľ neviem posúdiť, možno na pozadí to niečo robí, ja som momentálne ustálená na dávke 1,5 ml ráno na lačno
@domi_dee predpisal ti taku nizku davku? da sa to tu zohnat?

@domi_dee skúsenosť nemám ale adepend je na predpis a predpisuje to psychiater.