icon

Skúsenosti s low-dose naltrexonom na Slovensku

domi_dee
21. nov 2024

Ahojte, má niekto na SK skúsenosti s low dose naltrexonom? Predpisujú to lekári? U nás to obsahuje asi len liek adepend, či? Dá sa to zohnať v lekárni?

123miaa123
21. nov 2024

@domi_dee skúsenosť nemám ale adepend je na predpis a predpisuje to psychiater.

taktotedanie
22. nov 2024

@domi_dee nic take bez lekarskeho predpisu nezozenies

domi_dee
autor
22. nov 2024

@taktotedanie to mi je jasné, ja len že či je možné túto látku následne zakúpiť aj v lekárni v mikrodávkach. Lebo pôvodne adepend má 50 mg a ja by som potrebovala 0,5-2 mg

taktotedanie
22. nov 2024

@domi_dee o davkovani rozhoduje lekar, co ty potrebujes ci nepotrebujes ako laik nevies rozhodovat

domi_dee
autor
22. nov 2024

@taktotedanie ja sa neliečim na alkoholizmus, ale študovala som si o tom dosť veľa aj sa o tom rozprávame v komunite na FB (štítna žľaza), že tento liek v mikrodávkach sa v zahraničí používa napr. aj pri autoimunitných ochoreniach, chronických bolestiach, PMS, úzkosti, nervozite a depresii

domi_dee
autor
22. nov 2024

@taktotedanie u nás to predpisujú napr. aj niektorí gynekológia, len som chcela vedieť, ako funguje ten systém

taktotedanie
22. nov 2024

@domi_dee daju sa pripravit v lekarni ( len vo vybranych)
Len na predpis

bylina
4. jún 2025
@domi_dee

@taktotedanie u nás to predpisujú napr. aj niektorí gynekológia, len som chcela vedieť, ako funguje ten systém

@domi_dee síce staršia diskusia, ale mne to tiež predpísal gynekológ na pms, nebrala som to však dostatočne dlho na to, aby som videla nejaké účinky. Užívala si ho nakoniec?

domi_dee
autor
21. aug 2025
@bylina

@domi_dee síce staršia diskusia, ale mne to tiež predpísal gynekológ na pms, nebrala som to však dostatočne dlho na to, aby som videla nejaké účinky. Užívala si ho nakoniec?

@bylina áno, užívam ho už viac ako pol roka, predpisuje mi to psychiater, ja to primárne beriem kvôli zdravotným problémom po covide, účinok zatiaľ neviem posúdiť, možno na pozadí to niečo robí, ja som momentálne ustálená na dávke 1,5 ml ráno na lačno

dena22
25. sep 2025
@domi_dee

@bylina áno, užívam ho už viac ako pol roka, predpisuje mi to psychiater, ja to primárne beriem kvôli zdravotným problémom po covide, účinok zatiaľ neviem posúdiť, možno na pozadí to niečo robí, ja som momentálne ustálená na dávke 1,5 ml ráno na lačno

@domi_dee predpisal ti taku nizku davku? da sa to tu zohnat?

domi_dee
autor
25. sep 2025
@dena22

@domi_dee predpisal ti taku nizku davku? da sa to tu zohnat?

@dena22 dá sa predpísať aj tzv. magistraliter, ale nie všetky lekárne to dokážu vyrobiť, ja si to rozpúšťam v destilovanej vode a dávkujem do striekačky, na YT nájdeš veľa videí ako na to alebo sa spýtaj AI

dena22
26. sep 2025
@domi_dee

@dena22 dá sa predpísať aj tzv. magistraliter, ale nie všetky lekárne to dokážu vyrobiť, ja si to rozpúšťam v destilovanej vode a dávkujem do striekačky, na YT nájdeš veľa videí ako na to alebo sa spýtaj AI

@domi_dee vdaka, cize mas 50mg a davkujes tak? To si viem zohnat

domi_dee
autor
26. sep 2025
@dena22

@domi_dee vdaka, cize mas 50mg a davkujes tak? To si viem zohnat

@dena22 áno, z 50 mg tablety rozpustím podľa návodu v destilovanej vode, dávkujem do striekačky a skladujem v chladničke

dena22
27. sep 2025
@domi_dee

@dena22 áno, z 50 mg tablety rozpustím podľa návodu v destilovanej vode, dávkujem do striekačky a skladujem v chladničke

@domi_dee vdaka