icon

Skúsenosti s psychiatrickou liečebňou vo Svidníku?

amajlik
7. aug 2025

Ahojte. Pekne Vás prosím 🙏 má niekto skúsenosti, ale počul od niekoho niečo o psychiatrickej liečebne vo Svidníku?
Viete, ja sama som sa rozhodla, nie z donútenia lekárov alebo niekoho iného, lebo vidím, že sa niečo deje somnou a lieky od psychiatričky ak sa vôbec dať tak volať, lebo to ona by skôr tú nemocnicu potrebovala ako ja. Nevie mi lieky predpísať a aj ja.za ňou s nejakými prídem čo som počula o nich od druhých alebo si googlim čo by mi pomohlo a ona.... Veď keď ich chcete tak vám dám, no ja sa pýtam či je to dobré a viete čo mi povedala: A ČO JA VIEM? tak som myslela že má porazí, ale keď som spomenula že chcem ísť do nemocnice tak hviezdičky v očiach - ÁNO,ÁNO TAM VÁS DAJÚ DOKOPY ,ale len Michalovce.... no a teraz nastáva dilema ak jej poviem že chcem ísť niekde inde ....nedá mi potvrdenie. Ona má asi zmluvy s Michalovciach tak len tam.
Prosím ak viete niečo viete ako by som sa mohla dostať do Svidníka alebo niekde kde je faktom dobre a vedeli by mi pomôcť, prosím 🙏 píšte mi ...budem Vám veľmi VĎAČNÁ ♥️

jvasenka
7. aug 2025

@amajlik a nájsť si inu psychiatricku?

amajlik
autor
7. aug 2025
@jvasenka

@amajlik a nájsť si inu psychiatricku?

@jvasenka jasné že aj to bude, ale teraz som riešila okrem toho aj iné problémy so sebou a nemala som čas nájsť si novú.