icon

Skúsenosti s užívaním lieku Alventa

leonakr
25. feb 2025

Ahojte,prosím má niekto skúsenosť?Užívam alventu 75 mg,nakoľko to stále nebolo ešte fajn,navýšilo sa o 37,5 mg.Nastalo peklo.Kazdým dňom horšie a horšie ...🫣.Na 10 deň už som to viac nevydržala a vrátila sa na 75 mg.Prišla uľava.No neviem čo ďalej.🥺Počkať či ešte alventa niečo dokáže aj v takejto dávke alebo opäť zmeniť liek?

mergimar
25. feb 2025

@leonakr Ahoj. Mala som to podobne. Lekár ti podľa tvojho stavu naordinuje lieky, ktoré si myslí, že by mohli sadnúť. Ale nevie dopredu ako ty na ne zareaguješ. Mne tiež nebolo najlepšie po ich nasadení, a trvalo chvíľu kým bolo lepšie. Teraz je to už fajn. Avšak. Tiež mi navýšila dávku a bolo horšie. Tak som ich vrátila na pôvodnú dávku ako ty- 75 mg. Časom sa to " utriaslo". Otázka je, či pri tej dávke vieš fungovať. U mňa to bolo také, že som cítila, že to není ono, ale dalo sa prežiť.

leonakr
autor
26. feb 2025

@mergimar ďakujem,že si sa ozvala💜.Už sú to moje tretie Ad🫤.Už rok hľadám tie správne 😟.Alventu mám dva mesiace .Po 6 týždňoch prišla mega úľava,že naozaj som si povedala konečne.Aj keď kus kostrbaté ,no na kontrole verdikt dvihnúť....no nedá sa.To je masaker .Som len druhý deň na vrátane dávke .Ostala si na 75 mg potom,že si bola spokojná?Ja sama uvidím čo ďalšie dni .Ale pred dvihnutim bolo konečne dobre aj keď s rezervou .

mergimar
26. feb 2025

@leonakr tak ja som si proste povedala, že to bude ok. A po čase naozaj tak bolo. Na 75-ke som už asi 10 rokov.

leonakr
autor
26. feb 2025

@mergimar ďakujem🙂.Skúšala si aj vysádzať?Prípadne mala si aj iné Ad?