Skúsenosti s užívaním lieku Duspatalin
Ahojte máte skúsenosti s užívaním lieku Duspatalin? Ďakujem
@pupetko263 Áno je to normálne
@alison11 takže to nevadí že včera som mala 60,8 a dnes 60,4 kg kedy začnem priberať?
@pupetko263 ja už mám dva roky také problémy a akej farby máš tú stolicu aj máš nejaké bolesti ja mám odstránený žlčník
@maxpower39 stolicu mám normálnu hnedej farby užívaš aj Duspatalin?
@pupetko263 od kedy berieš? A neváž sa furt,hlavné je aby si sa cítil lepšie a keď Ti je lepšie tak bude Ti aj viac chuť jesť.Mne sa váha stále hýbe cez jeseň zimu priberám a od jary do jesene chudnem závisí od toho akú mám chuť jesť.A od toho koľko krát mám denne stolicu
@alison11 už zajtra bude 3 týždne
@pupetko263 už zas pociťujem to nutkanie ísť na WC
@pupetko263 A koľkokrát chodíš na potrebu za deň? Hlavné je aby to bolo menej krát a pomaly to prešlo na max 2x denne a nie viac až vtedy bdueš priberať a časom aj držať hmotnosť.
@alison11 raz 2 krát ale pociťujem nutkanie na wc ale užívam aj Reasec lebo sa bojím že keď ho prestanem užívať tak budem chodiť na WC po každom jedle toho sa bojím
@pupetko263 imodium ste neskúšali
@maxpower39 imodium je na hnačku a ja mám stolicu normálnu
@pupetko263 aha a ten reasec nie je tiež na hnacku
@maxpower39 áno je tiež na hnačku
@pupetko263 čiže kvôli tomu reasecu nemáte hnačku alebo ste vôbec nemali hnačku
@maxpower39 predtým som mala preto mi ju doktor predpísal ale užívať sa stále nemá lebo vraj je návykový
@pupetko263 čiže v podstate máte hnačky len ich nemáte lebo užívate reasec
@pupetko263 Z Duspatalinom nebudeš chodiť za každým ejdlom na veľkú potrebu ja som to sním nemala,kludne vynechaj ten REasec,Ver nám lekár vie čo Ti dal treba mu dôverovať,ja som okrem Duspatalinu nič nebrala a pekne sa mi to napravilo,skôr musíš dávať pozor na svoju stravu a stres,radšej si kúp čaj Antistres a nebudeš mať nutkanie na wc,je super mňa veľmi pomáha na stres teraz keď ma čaká operácia gyn. pôvodu.
@alison11 tak mám užívať len Duspatalin nemusím sa obávať?
@pupetko263 Áno len duspatalin užívaj ten Ti pri tej diagnóze musí stačiť.
@alison11 ahoj je normálne keď v noci som bola na Wc a mala som riedku stolicu aj keď užívam Duspatalin? Neznamená to nič?
@pupetko263 Ak si bola len raz tak je to ok
@alison11 len raz aj tak ma to vystrašilo keď užívam Duspatalin ten by to mal zastaviť mám ďalej pokračovať v užívaní normálne sa bojím
@alison11 bola som len raz aj tak som sa vystrašila keď užívam Duspatalin tak by to malo zastaviť a keby to bolo viac krát tak potom čo mám strach že mi to nezaberá
@pupetko263 a s váhou ste na tom ako aj nejaké bolesti alebo len hnačka nič iné
@alison11 tak sa nemusím báť? A kedy začnem priberať? Už som z toho v strese
@pupetko263 aj chudnete alebo vám váha stojí
@maxpower39 vám? Užívate Duspatalin?
@pupetko263 užívam skôr schudnem ako priberiem a vy ste na tom ako

@alison11 ahoj užívam Duspatalin už 2 týždne aj som pribrala 61,2 kg ale kolíše mi tá váha je to normálne?