Skúsenosti s užívaním lieku Duspatalin
Ahojte máte skúsenosti s užívaním lieku Duspatalin? Ďakujem
@pupetko263 nie od neho jem normálne a vy ste ako na tom z váhou
@pupetko263 Beriete Duspatalin ráno aj večer? Ak áno ono to zaúčinkuje len vy stresom spúšťate stolicu,preto Vám môže byť že ju máte aj vnoci.Psychika robí veľa uvolnite sa a nemyslite negatívne.verte liečbe a že vám to pomôže,len tak Vám bude zaberať liečba.Stres robí že tie črevá sú vpohybe a brucho vkŕči.A aj potraviny robia svoje musíte zistiť ktoré Vám spôsobujú bolesti čriev a brucha tie nejedzte.Ak sa budete vyhýbať potraavinám ktoré vám robia zle budete aj priberať,chudnete od hnačiek.
@alison11 nestalo sa vám že ste aj deň bez stolice ja ho už beriem 8 mesiacov
@alison11 áno beriem ho ráno aj večer a neviem ktoré potraviny by mi robili zle snažím sa byť v pohode nemyslieť na to uvoľniť sa nemala by som sa vážiť každý deň aj to robí si myslím svoje
@pupetko263 a ako ste s tou váhou na tom
@pupetko263 ako už vám je lepšie
@maxpower39 áno je len musím vysadiť Reasec lebo je návykový a vy?
@alison11 rozmýšľala som a chcem sa opýtať nemusím ísť na kolonoskopiu? Keď mám lieky lebo toho sa obávam
@pupetko263 ešte stále beriete ten reasec
@maxpower39 ešte ale už nesmiem užívať
@pupetko263 nemáte po ňom nejaké bolesti
@maxpower39 prečo sa ma to všetko pýtate nemám bolesti len je návykový
@pupetko263 ja si dám imodium a mám s neho bolesti
@maxpower39 veď užívate Duspatalin tak nemusíte užívať Imodium
@pupetko263
@maxpower39 veď ten je na všetko
@pupetko263 Nie na kontroly sa chodieva len aby zapísal ako sa máš a predpíše Ti lieky kolnoskopia sa robí len ak by boli dlhodobo ťažkosti zhoršujúce sa a nie zlepšujúce sa alebo ak prestaneš chodiť na kontroly bez kontroly nenapíšu lieky a počase keď by si mala zas ťažkosti by si musela zas na kolnoskopiu
@maxpower39 Tak asi nejete dosť vlákniny ja sa snažím jesť čo zmäkčuje stolicu lebo ma v detstve zapekalo ☹ a pijem dostatok tekutín lebo aj to som mala problémy z obličkami a aj hemoroidy,takmne je všetko možné ak sa ráno nevyprázdnim.
@alison11 užívam Duspatalin už mesiac a tiež mám hemoroidy tak nemusím ísť na tú kolonoskopiu? Mám lieky a myslím si že mi pomôžu keď mi pomohli prvý krát snažím sa byť v kľude bez stresu užívam aj probiotiká
@pupetko263 Nie na kolnoskopiu sa nechodí keď zaberá liečba.
@alison11 a to také nutkanie na stolicu to tiež súvisí so syndrómom dráždivého čreva? Lebo s tým som bola prvý krát a na to mi dali lieky
@alison11 ahoj dnes som sa vážila a už mám rovných 60 kg každým dňom to ide dole myslíš že je to stresom s tým že sa stále vážim
@alison11 už neviem čo si mám myslieť stravujem sa 4 krát denne
@pupetko263 fuu ja som na tom podobne a už ste vylúčili ten reasec
@maxpower39 A čo robíte
@pupetko263 Áno to nutkanie na stolicu je zo stresov asi by si nič v zlom mal navštíviť psychológa,stále sa sleduješ a tým ten stres spôsobuje pohyb čriev a teda nutkanie na stolicu táto diagnóza nato je syndróm dráždivých čriev ,dráži Ti ich stres a jasné že teda aj chudneš z toho stresu a stolice.Zamestnaj si myseľ z niečím,nie stále mysli že Ti treba na wc.A jedlo stým nič nemá,ja jem len keď som hladná a aj to ,len to čo mi nespôsobuje ťažkosti z trávením ako mastné,údené,mliečne,pálivé,korenisté mám vylúčené z jednálnička a pre istotu z obchodou zelenina a ovocie mám citlivý žalúdok na postreky a chémiu na nich.
@alison11 áno priznávam mám trochu stres ale zas nemôžeš mi povedať že ty si ho nemala že si nebola nešťastná z toho že si schudla atď okolo toho
@pupetko263 Ja som mala komplexi ztoho ale veľa som googlila ja som vyzerala ako Bella z twilaithu či ako sa píše film z upírov plochy naznak zadku rebra mini prsia až som sa schovavala pred mužon pri prezliekani pri ľahnuti na chrbat dom mala vpadnute brucho a vystavali panvove kosti strašne niečo ale ja som priberala potom snažila sa Veriť Duspatalinu občas som potom nahradila probiotikami a od Terezia je Hliva ustricová z probiotikami a na stravu som davala pozor a snažila sa nestresovať myslieť pozitivne...a rak som už aj 6 rokov bez liekov.Mňa preženie pred oracov ráno 1x alebo pred cestovaním proste keď mam stres potom sa snažím ukludniť a viac ma nepreženie denne.
@alison11 myslíš že aj ja priberem?
@alison11 myslíš že aj ja priberem? Lebo sa snažím jesť pravidelne a dávam si pozor lebo aj dnes som sa vážila a zas mám menej možno aj stres že na to myslím nerobí dobre ani to váženie mám 2 detičky a už všeličo mi chodí po rozume

@maxpower39 a jete prevedelne?chudnete od neho či ako?