Skúsenosti s užívaním lieku Duspatalin
Ahojte máte skúsenosti s užívaním lieku Duspatalin? Ďakujem
@pupetko263 Mala by si priberať aj ja mám dve detičky viem že matky majú strach o deti,ale nesmieš stále myslieť negatívne veď sú to deti a myslením na zlé si privoláš to zlé treba sa uvolniť a dýchať zhlboka.
@alison11 dúfam že si nič zlé neprivolám veď si stále hovorím že mi Duspatalin pomôže nič mi nebude
@pupetko263 Ako ste na tom?
@alison11 ahoj musím zaklopať dobre snažím sa byť v pohode bez stresu nemyslieť na to a tak
@pupetko263 aj sa vám polepšilo skúste eterosgel
@pupetko263 Tak nech vám to vydrží,uvidíte bude vám aj lepšie 🙂.
@alison11 ahoj dúfam že áno že aj priberem vážila som sa 7.8 mala som 59,7kg a vážila som sa dnes a mám 59,2 kg je to normálne? Bola som aj na krvi všetko mám v poriadku neviem už
@alison11 možno je to tým že sa viac hýbem cez deň a to teplo lebo sa snažím jesť pravidelne viac krát byť bez stresu veď krv všetko je v poriadku
@pupetko263 Neboj priberieš to pol kg,je vpodstate ok mne sa váha hýbe aj 2kg hore dolu 🙂
@pupetko263 to máte v pohode ešte beriete aj nejaké lieky a už vám prestali hnačky
@alison11 ale kedy? Už neviem čo si mám myslieť keď mám krv v poriadku
@maxpower39 užívam Duspatalin áno prestali
@pupetko263 To nebude hneď užívať musíš Duspatalin aj pol roka.Ja som užívala približne 10mesiacov keď som sa naučila jesť jedlá ktoré mi nerobia zle ako korenisté,strukoviny,údeniny,brokolica,karfiol,kápie nejem vôbec a nemusím tka brať Duspatalin a aj váha je ok jec viac celozrných múčnych jedál a váha pôjde hore.
@alison11 aké celozrnné jem vianočku, sladké pečiva,aj sladkosti
@alison11 a je normálne že som chodila raz za deň na veľkú potrebu a už chodím 2 krát
@pupetko263 podľa mňa je to závisí aj od množstva jedľa a teraz sú riadne teplá a s váhou ste ako na tom
@alison11 ahoj je normálne že váha mi kolíše raz mám 60,5 kg raz 59,5 kg potom 59kg
@alison11 ja mam presne toto. Rano idem viac krat, a potom uz len pri strese. Stres si vyrobim sama tym, ze ked odidem z domu myslim len na to, ze kde pojdem na wc ked ma to chyti. Az tak sa vystresujem, ze mi naozaj treba dokonca mam slabosti. Uz som nabehla na ANTdep. ci to pomoze neviem.
@nella130 Antidepresíva určite ukludnia celé telo.Mňa skôr stres o deti ak sú choré tak vtedy ma veľmi zvykne nutkať na veľkú.Ale pokiaľ som v kľude tak nič rkaždé ráno mám potrebu a ak mám viac stresu tak ešte 1x zriedka idem 3x za deň odkedy sa vyhýbam korenistím,pálivým,mliečnym,majonézovým jedlám,tak som ok.
@alison11 kiez by to pomohlo ked uz si ten hnus davam do tela. Ked sa zlaknem, pride panika a len citim ako mi to predchadza do creva a uz to ide. Vsetko robi u mna najma hlava. Ja zas nejem pecivo a mucne veci, len sem tam, mlieko a jogurty bezlak. lebo mam intoleranciu. Ale nafukuje ma aj tak. A najhorsie pri tom vsetkom je, ze ked mam v crevach vela vzduchu, co mam, a neviem prist na to preco, tak mi treba na wc a neviem to udrzat. Duspatalin som dostala, mala som bolesti (neviem ci z toho) prestala som. Neviem ci aj ten opat zacat brat a risknut to...
@nella130 Intoleranciu mam aj ja ja Duspatalin neberiem už roky najlepšie pomáha vláknina ako celozrnné pečivo ja nepijem žiadne mlieko ani bezlakt.a jogurty len smotanové a syrokrém jem raz za čas tvaroh vtých laktóza nie je a ani vyprázaný syr mi nerobí zle len tie v črievku nemôžem.Je to o hlave daj si radšej probiotika Linex tie mi črevá ukludnia a ak nie ra, za čas si šupnem živočíšne uhlie a je pokoj.
@bobulkaja kolnoskopiou.A najlepšie je ak chodíte k alergologovi tam keď zistia intoleranciu histamínu a budete dodržiavať diétu vyhýbať sa jedlám obsahujúcim histamín nájdete na googli tak vás prestane preháňať 🙂. A aj kŕče v črevách vymyznú a najmä sa snažte vedieť vyhíbať stresu alebo sa naučiť nenechať sa stresovať žiadnou situáciou a tým pádom aj črevá budú v kľude.

@pupetko263 o koľko ste zas ľahšia a spánok ako ste na tom ja neprespim už skoro 2 roky