icon

Skúsenosti s vysadením Stilnoxu

4. aug 2025

Dobrý deň , brala som 5 mesiacov Stilnox sú to lieky na spanie a pred pár dňami mi ich vysadili , cítim strašný nepokoj a skoro vôbec nespim , ako by ste to riešili ? Ľutujem že som problémy zo spánkom riešila takýmito tabletkami

justina2311
4. aug 2025

a to vam zo dna na den vysadili? to sa nemoze podla mna...oni su navykove, treba postupne vysadit

anonym_60bb40
4. aug 2025

@anonym_autor ja vysadzujem lieky 3 roky stale po menších dávkach. A nie a nie vysadiť uplne.

autor
4. aug 2025
@justina2311

a to vam zo dna na den vysadili? to sa nemoze podla mna...oni su navykove, treba postupne vysadit

@justina2311 nie úplne naraz , brala som posledný mesiac po polke a pred pár dňami mi oznámila že to skúsime bez nich že mi ich už nepredpise , čakala som že to bude jednoduchšia cesta keď som už brala takú malú dávku

autor
4. aug 2025
@anonym_60bb40

@anonym_autor ja vysadzujem lieky 3 roky stale po menších dávkach. A nie a nie vysadiť uplne.

@anonym_60bb40 tiež psychiatrické lieky ? No ja som brala najprv po jeden a pol tabletky , potom jednu a potom polku tabletky ale tiež sa mi zdá že mi to rýchlo vysadila , chválila som si že mám dobrý spánok no teraz je to katastrofa

justina2311
4. aug 2025
@anonym_autor

@justina2311 nie úplne naraz , brala som posledný mesiac po polke a pred pár dňami mi oznámila že to skúsime bez nich že mi ich už nepredpise , čakala som že to bude jednoduchšia cesta keď som už brala takú malú dávku

@anonym_autor ok, ale kazdy den polku?

autor
4. aug 2025
@justina2311

@anonym_autor ok, ale kazdy den polku?

@justina2311 áno každý večer , keď som si nedala sa mi nedalo zaspať dlhodobo som mávala problémy zo spánkom najprv som to riešila "po domácky" no potom som šla k psychiatričke s tým

anonym_60bb40
4. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_60bb40 tiež psychiatrické lieky ? No ja som brala najprv po jeden a pol tabletky , potom jednu a potom polku tabletky ale tiež sa mi zdá že mi to rýchlo vysadila , chválila som si že mám dobrý spánok no teraz je to katastrofa

@anonym_autor hej tiez ..po 6 rokoch brania vysadzovala som jednu tabletu na pol tabletky denne jeden rok na obden. Teraz rok obden vysadzujem na kazdy 3 den. Ale nedá sa niekdy musim sa vracať na obden. Asi to budem užívať stale.

anonym_1f04bb
4. aug 2025

Zavolať lekárke, že sa cítiš zle.Musia sa vysadzovat ešte pomalšie.Moze ich nahradiť napríklad Triticcom.Vzdy je dôvod prečo nespíš stresy, menopauzu, úzkosti?To nebolo dobré riešenie brať tak dlho Stilnox ja by som zmenila aj psychiatricku

deti95060810
4. aug 2025

však si dávaj 1/4 tabl. + magn. k tomu.
zaspíš za pár minút

bielasovicka
4. aug 2025
@deti95060810

zaspíš za pár minút

@deti95060810 zaspí od magnézia?

bielasovicka
4. aug 2025
@anonym_autor

@justina2311 áno každý večer , keď som si nedala sa mi nedalo zaspať dlhodobo som mávala problémy zo spánkom najprv som to riešila "po domácky" no potom som šla k psychiatričke s tým

@anonym_autor ja len nechápem, že ti ich Dr vysadila. A teraz nevieš spať. To co je za lekára, ved ti mala dat nejaké iné namiesto stilnoxu. Tiež som ich brala, ale po čase my ich vymenila za trittico. To ako ta môže nechať bez liekov? Čudná Dr.

rozculena
4. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor stilnox si brala 1,5 tabletky??? Veď to sa užíva pol tabletky a 1 je maximum.....a 5 mesiacov 😨

anonym_b2af8a
5. aug 2025
@deti95060810

zaspíš za pár minút

@deti95060810 ok, ja len že som si dala minule magnézium a dva dithiadeny, lebo som mala premedikáciu a mohla som ísť robiť nočnú zmenu, Aj ráno som brala dva ditiadeny a nič, normálne čulá ako po dvoch kávach. Mne magnézium maximálne zníži tlak. Ale určite ma neuspí.

anonym_60bb40
5. aug 2025
@rozculena

@anonym_autor stilnox si brala 1,5 tabletky??? Veď to sa užíva pol tabletky a 1 je maximum.....a 5 mesiacov 😨

@rozculena nie stilnox ine antidepresíva

anonym_1f04bb
5. aug 2025
@bielasovicka

@deti95060810 zaspí od magnézia?

@bielasovicka mňa magnézium povzbudí veď to je na únavu.Davala som si ho večer a nevedela spávať, tak si ho dávam doobeda

1andrea111
11. aug 2025

@anonym_autor ako si na tom s tým stilnoxom?

zuzanaa239
11. aug 2025

Kým sa z liekov ako stilnox tvoj mozog spamätá chce to dosť času, ja som užívala iné a povedali mi, že aj 2 roky to trvá, momentálne som 6 mesiac na tritticu a ešte jednej nenavykovej tbl a spím dobre, ale na začiatku nastaviť si myseľ, že to dokážem a zbavím sa tbl na spanie bolo príšerne, ale dokázalo to veľa ľudí pred tebou, čiže prečo by si to nedokázala aj ty. Určite ti musi psychiatricka nahradiť nejak pomaly a dať do toho nenavykove lieky a všetko postupne vysádzať a ty si dopraj čas z dna na deň to nepojde.Dolezita je aj podpora rodiny, ja som bola asi 2 mesiace nepoužiteľná, ráno otapena nevyspata, to toho som dostala úzkosti aká bude noc no je to boj. Hlavne sa nijak neobviňuj, že si začala, nikto nezačne brať tbl. na spanie z roztopašnosti.