icon

Slabé príznaky Covidu

17. feb 2021

Ahojte, mali ste niektoré covid s príznakmi, že vás boleli svaly, jeden dva dni horúčka a potom už len zvýšená teplota? Čuch aj chuť ste normálne mali a žiadna nádcha a kašel minimálny? Bojím sa, že či to tymto už skončilo a bude už len lepšie, alebo to ešte len príde. Ďakujem

Strana
z2
autor
18. feb 2021

@majamat toto nie, to je bolesť ako sú lopatky, bolesť prechádza až do hrude ako končia rebra.. ale strašná..

majamat
18. feb 2021

neskusala si nieco od bolesti? ,mne zaberal aj *Paralen, pripadne som si dala Ibalgin,a lebo Metamistad a to mi aj znizovalo zaroven teplotu. no zaberalo to len nachvilu. ked som mala cez 38°C, klesla tak mozno na 37,5°C a za hodinu,c i dve opat stupala. snazila som sa nenapchvat sa liekmi casto, ale nie vzdy sa to dalo. vecer som si davala leiky az okolo 22hod,a by som dobre spala, no tend ruhy tazden mi to sice zabralo, ale o 1-3hod. som sa zobudila, ako am boli cele telo a zas som nemohla spat a zas mi uz vyskocila teplota. tak som si aj v noci musela uzit lieky.

majamat
18. feb 2021

to moze byt od chrbtice. menis a pri pohybe:?

majamat
18. feb 2021

teraz mi napadlo, ze chvilu som to mala aj ja. tusim 1 den, asi len poobede. no poznam to, na hrudniku som mala 1x bolesti od chrbtice pred viac ako 20r, vtedy som mala 2 druhy bolesti, jeden - tlak na hrudnej kosti,a le silny, bolestivy, druhy typ bol, ako keby som mala ostnaty drot okolo hrudnika. pichanie po celom obvode - taka obruc.

autor
18. feb 2021

@majamat je pravda, že som polosedela s pc na kolenách, ale toto bola tupa bolesť krcovita.. chrbat ma bolieva pichavo.. Och joj, dúfam, že to už nepríde..

majamat
18. feb 2021

ak to bolo chvilkove a preslo to, zrejme to bolo vyvolane tou polohou tela. teraz je tvoje telo obzvlast citlive an pretazenie.

autor
18. feb 2021

@majamat To je pravda, chvíľku predtým ma tak bolela ruka, v ktorej som držala myš od pc .. asi svaly

zuzikmeduzik
19. feb 2021

Ahojte a ako rýchlo po teste ste dostali pozitívny výsledok? Mali sme ísť v závislosti od výsledku na víkend na horskú chatu. Mám všetky kolegyne pozitívne ale mne nič nie je okrem skakajucej teploty cez víkend a miernej únavy.

autor
19. feb 2021

@zuzikmeduzik 8:47 odber, 15:32 výsledok .. mama podobne..

autor
23. feb 2021

@soldi Ahoj, ako ? Už si úplne fit?

Strana
z2