Som stále chorá
Ahojte, mam taky problem, odkedy som na materskej stale som velmi casto chora, ozaj kazde cca.2 mesiace. Zacne mi to ako infekcia hornych dych.ciest, zide dole na hrdlo, potom na priedusky, pokracuje dusivym kaslom...trva to cca 2-3 tyzdne ☹ Ziadne lieky, antibiotika, vitaminy ani kura na podporu imunity (mam znizenu imunitu) a lieky od alergologicky mi nezaberaju, som uz z toho nestastna. Dost urcite robilo aj vycerpanie, nevyspatie a tiez nedala sa kazda choroba pri malom dietati vylezat,ale toto mi uz pride extremne. Mate niektora taku istu skusenost a pomohlo vam nieco na zlepsenie zdrav.stavu?
@erienka ahoj, chora som nebola vyse pol roka, akurat prednedavnom ma chytilo nejake hnusne virus.ochorenie dych.ciest a aj mesiac potom este stale kaslem. teraz este beriem ribomunyl tak uvidime ako prezijem zimu. a stale uzivam priebezne hlivu a D,C vitaminy a morsku vodu do nosa. problem je ze mala mi nosi zo skolky stale nejake bacile, aj ona je casto chora a ja vzdy len trpnem nech to aj na mna neskoci 😝 kazdy dr. to uzavrie zniz.imunitou a alergiami, najhorisie je ze ani ziadne lieky nam pri chorobe normalne nezaberaju, tak sa spolieham uz len na prirodne produkty ...
Ahoj ja som mala tiez po porode oslabenu imunitu tak som si dala kapsuly s korenom rozchodnice a MSA caps Všetko je prirodne a zabralo Mam s tym iba super skusenost 4roky do zadu som mala kazdy mesiac anginy tak som zavcala uzivaj vyrobky a zabrali a az pokial som neporodila som mala klud a teraz zatial tiez Popozeraj si WWW.JUST.SK je tam aj pre deticky Ak by ta nieco zaujala napis poradim odpoviem Maca
mali by ti zistit o co ide, nejaky vyter, test na mycoplazmu a pod.
Na choroby ako nachladnutie, uvoľnenie dutín, bolesti hlavy, zachrípnutie, kašeľ, nádcha a pod. sa mi osvedčila biolampa. Nemusím kupovať výživové doplnky na ten-ktorý problém, lebo lampa má široké využitie. Mám doma konkrétne značku Medilight s kolorterapiou. V zimnom období, kedy je vonku málo slnka je to super pomocník. Odporúčam.
ahojte. tak ja som na tom podobne, nikdz som nebola nejaký veľký borec, čo sa táka odolnosti, ale kým som nemal deti, tak som nevedela, čo je PNka...Potom sa mi narodil synček, 13 mesiacov som ho dojčila, chronickz som sa nevyspala a yačala som bzť v kuse chorá, samé zápaly priedušie a každý prebiehal len a len horšie....malý bol chorý veľmi často, a stále som samoyrejme riešila len jeho. potom sa nám narodila dcérka a keĎ mala rok,chztila som ťažký zápal pľúc a potom mi zistli astmu, respektícve chronickú bronchitídu, sama neviem čo to je -a ani lekár, pobehala som už po Slovenska....... chodím aj v alergologičke, na imunitu som vzbrala velú plejádu liekov, y voĺnopredajných prípravkov sme vzskúšali všetko, ešte ako tak nám pomohlo tekuté kolostrum od Biocol, inak nič... a skúsili sme už toho požehnane, cey vitamínz echinaceu, homeopatiká, kolotsrum, imunoglukán... 2x som bola s deťmi v kúpeľoch, na oboch sme ochoreli....pravdu povediac, už neviem, kam z konopí, som zamstnaná, klasickz to u nás vyzerá tak, že jeden chytí, po 4 dňoch ochorie druhý a ke´d sú už decká ako tak v poriadku, ochoriem od nich ja a 3 týždne sa neviem y toho dostať.. doporučenie lekára je vyhýať sa infektom, no to je nereálne ke´d mám škôlkarov... synček už do MŠ chodiť musí, je predškolák... ke´d k nm príde varovač babka, jedna alebo druhá, tak ochorie aj ona a nakayí celý yvzšok rodinz, takže po 1-2 opatrovaniach nám už nikto pomôcť nie je ochotný a len sa v tom plácame.... ak viete, poraďte....tohto roku by sme radi skúsili more- len bohuťiaľ som si už minula všetku DV na chorobz a teray na to nešťastné liečeni, y ktorého sa yotavujeme....
@rebecca2006 vyskusali ste uz cokoladu z hubou Reishi?Mojim detom to velmi pomaha,alebo cajik.

baby hlasim sa po par mesiacoch. takze som nasadila naplno od jesene imunor od alergologicky, imunoglukan, vela C a D vitamin (ovela ucinnejsi alpha D3 na predpis) a fakt som vaznejsie chora uz nebola. nechcem to zakriknut, tiez neviem co z toho vsetkeho zabralo ale je to teraz lepsie. ked som citila ze na mna nieco lezie tak som si hned dala paragripe a cibulovy caj s medom 😀