icon

Som viac ako 3 týždne po plastike nosa a mám krivo nos a menšiu jednu nozdru

spontanna
8. sep 2021

Ahojte idem si k Vám po radu, mám nakrivo nos jednu nozdru mám menšiu a druhú vädšiu. Doktor mi povedal
navrhoval by som robit tlakove masaze denne (tlakom prsta na spicku nosa zprava-dolava. Myslíte že to pomôže stretol sa s tým už niekto ? Som už viac ako 3 týždne po celkovej plastike nosa

Som viac ako 3 týždne po plastike nosa a mám krivo nos a menšiu jednu nozdruSom viac ako 3 týždne po plastike nosa a mám krivo nos a menšiu jednu nozdru
luccija
8. sep 2021

@spontanna ja to nevidím, ale po takej operácií býva dlho opuch tak skús to robiť ako poradil

viestta
Odpoveď bola odstránená
spontanna
autor
8. sep 2021

@luccija Ďakujem skúsim to robiť, dúfam že sa to ešte zmení a nebudem musieť ist na ďalšiu operáciu

janasim
8. sep 2021

je troška do strany ,mne tak zostal ale vidim to len ja,nikto si to nevšíma

spontanna
autor
8. sep 2021

@janasim ahoj ďakujem ti mne zatiaľ každý povedal že tu jednu stranu mám inú a že ide do strany viem ze tam je ešte opuch ale ten rozdiel je dosť viditeľný preto sa bojím že to tak už ostane...
@janasim

spontanna
autor
8. sep 2021

@viestta ahoj áno ten opuch tam cítim ešte 🤥

janasim
8. sep 2021

@spontanna mne ho vykrútilo asi v tretí týžden hojenia,no a zostal už tak ,ale som si povedala furt lepšie ako čo som mala

spontanna
autor
8. sep 2021

@janasim a robili ste si masáže? Lebo mne hovoril že to sa stáva niekedy skrz tých opuchov a chrást ze ta špička vyboci a tie masaze by to mali napraviť ale tiež sa mi to nejako nezdá

janasim
8. sep 2021

@spontanna no mne to nepomohlo