Sprej na hojenie rán
Ahojte. Prosím ma tu niekto skúsenosť so sprejom na hojenie rán ? Či už na pooperačné ( po sekcii, alebo po plastike) alebo na taku domácu liečbu - keď sa popalite?
Som po operácii a chcem mať pekné jazvy .
Našla som Cicatridina a Bionect, poprípade poraďte niečo iné - ale prosím len z lekárne ..🙏
Pomohli niekomu ? Poprípade nesposobilo to naopak problémy? Ďakujem
@izabellik tak myslim, ze aj preto, lebo mu to proste upokoji tu pokozku, tak uz to potom nevnima.
@henrikir Ano, pomoze, jasne, ale niekedy to tie deti maju proste len v hlave 😀 Vies ich aj nejako oblbnut, my sme tak s kuskom papiera alebo toaletaku robili 😂 Proste cokolvek som nasla poruke, to bolo liecive, hojive a zarucene to ranku vylieci a tak aj bolo, samozrejme 😂 Do tych troch rokov sa to este da, potom uz tazko 😂
@henrikir Ano, pomoze, jasne, ale niekedy to tie deti maju proste len v hlave 😀 Vies ich aj nejako oblbnut, my sme tak s kuskom papiera alebo toaletaku robili 😂 Proste cokolvek som nasla poruke, to bolo liecive, hojive a zarucene to ranku vylieci a tak aj bolo, samozrejme 😂 Do tych troch rokov sa to este da, potom uz tazko 😂
@xeonela tak jasne, vsetko je komplikovanejsie s tymi malymi detickami... 😀
@xeonela tak jasne, vsetko je komplikovanejsie s tymi malymi detickami... 😀
@zrncita Záleží. Každé dieťa je iné, mne to napríklad tá moja dosť uľahčovala pri všetkom 😀 Úplne bezstarostné dieťa. Plakala minimálne aj keď bola malá, a aj keď mi hovorili všetci, že to sa neskôr otočí, bude to presne naopak, tak vôbec 😀 Stále je rovnaká, zostalo jej to 😉 A som rada teda, že nie je taký plačko.
@zrncita Záleží. Každé dieťa je iné, mne to napríklad tá moja dosť uľahčovala pri všetkom 😀 Úplne bezstarostné dieťa. Plakala minimálne aj keď bola malá, a aj keď mi hovorili všetci, že to sa neskôr otočí, bude to presne naopak, tak vôbec 😀 Stále je rovnaká, zostalo jej to 😉 A som rada teda, že nie je taký plačko.
@1radula1 tak to si dieta stasteny 😀 este povedz, ze ti spavala od dvoch mesiacov celu noc 😀
@1radula1 tak to si dieta stasteny 😀 este povedz, ze ti spavala od dvoch mesiacov celu noc 😀
@henrikir Vieš čo, nie. Asi od polroka 😀 😇 Ale tak celkovo myslím, že nikdy nenariekala nejako ani keď spadla alebo čo. Keď vidím susedinu malú, že sa len buchne veľakrát a nevie ju utíšiť hodinu, čo tak reve.... No neviem, čím to je teda 😵
@1radula1 no tak to si fakt vyhrala 😀 mne sa o takomto dietati ani nesnivalo😂... u nas bol vzdy orchester pri kazdom pade, aj ked to bol len skrabancek. ale tak uz to nie je take ako kedysi😝 moj uz ma sest, vidim, ze z toho pomalicky vyrasta 😅. ale najviac ma aj tak vzdy fascinovalo, ako vedia dieta rozplakat uplne banality, ako napríklad ze dostal modry tanier namiesto cerveneho 😇
Prosim vas, co je lepsie sprej alebo mast? Alebo cim si pomoct?
co ja viem, nikdy som sa nezamyslala nad tym, kolko coho pri takychto veciach. to nemas dane. proste ako uznas za vhodne. dolezita je skor pravidelnost, nanasat niekolkokrat v priebehu dna.
Ja som v tomto taká, že veľakrát aj zabudnem, že niečo mám a že to treba pravidelne ošetrovať 😂

@1radula1 ano, kedysi sa tak neriesilo ako sa riesi teraz kazda blbostka. vlastne ani ja moc neriesim, ked tak nastriekam alfasilverom a ideme dalej. ani o tom nediskutujem 😀 prestane na to mysliet a aj zabudne, ze tam nieco realne ma 😂
@izabellik tak myslim, ze aj preto, lebo mu to proste upokoji tu pokozku, tak uz to potom nevnima.