Stalo sa vám, že ste zo dňa na deň upadli do depresie?
Stalo sa vám že ste zo dňa na deň upadli do depresie? Ako ste to riešili v práci? Ďakujem. Robím všetko pre to aby som sa z toho dostala. Spím 8+h, zdravá strava, prechádzky, zvieratá,príroda, hudba, rodina,vitamíny, magnézium, domáce práce.. Len ako to vysvetlím v práci? K psychiatričke je čakacia doba 4mesiace…Bývam sama čiže najhoršie je pre mňa byť sama doma medzi 4 stenami. Myslíte že by mi zabralo Depress z lekárne? S mamou sa o tom baviť ani nebudem, povedala by že som lenivá a neviem sa postaviť na nohy že depresiu má už každý…Ráno sa zobudím mám búšenie srdca a prespím aj 11 hodín keď môžem, jesť mi moc nechutí momentálne.
@amdornik z toho ze je sama
@anonym_52c560 určite nie. Predtým som to mala tiež a sama som nebola
@anonym_52c560 určite nie. Predtým som to mala tiež a sama som nebola
@anonym_autor pozri zanedbavala si sa a teraz sa stazujes, ze musis cakat na termin 🤷🏻♀️
@anonym_autor pozri zanedbavala si sa a teraz sa stazujes, ze musis cakat na termin 🤷🏻♀️
@anonym_52c560 Ja sa sťažujem? u nas psychiatrička objednava o 3 mesiace pacientov čo chodia ku nej pravidelne🤷🏼♀️
@anonym_52c560 Ja sa sťažujem? u nas psychiatrička objednava o 3 mesiace pacientov čo chodia ku nej pravidelne🤷🏼♀️
@anonym_autor je rozdiel zalieceni ( ano 3mes bezna prax, dovtedy vystacia lieky) ako novopacienta v takom stave
Nebude to počasím? Ak bývate na strednom Slovensku tak sa nečudujem že máte depku. Hnusnejší november si nepamätám.
Nebude to počasím? Ak bývate na strednom Slovensku tak sa nečudujem že máte depku. Hnusnejší november si nepamätám.
@avicii18 Viacej faktorov. Počasie, skôr tma,atd

prepáč, z čoho máš vlastne depresie? plus popri tom, čo všetko robíš, aby si to zmiernila, je divné, že nezaberá nič.... a teda, ak máš búšenie srdca, zvýšiť magnezko, prípadne vyšetrenie u kardiológa. prečo toto riešiš na MK a nie u lekára?
@amdornik z toho ze je sama