Stav "z očí"

20. nov 2023

dobry vecer, chcem sa opytat komu sa toto stava, tento stav vie prejst aj sam alebo ked mate pocit ze vam sa to stalo tak robite nieco preto aby to preslo rychlejsie, myslim tym ,,preplut sa,, alebo so zapalkami...dakujem za odpovede

pribinak
20. nov 2023

Nič take neexistuje.

bloger
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petulda333
20. nov 2023

Nic z toho nerobim,ale ak chces radu,napis spravu

nepic
20. nov 2023

Firma Herbex ponúka aj čaj s názvom "čistec". Tiež som tomu ako záchranár neveril,až pokiaľ som to nevidel na vlastné oči a to sa jednalo o chlapa vo veku cca 30 rokov.

autor
20. nov 2023

@nepic dakujem

stanulienkat
20. nov 2023

Stolicou cez oci🙄

stanulienkat
20. nov 2023

@nepic ano, na blbosti ludi sa najlepsie zaraba. 😁

majlo1234
20. nov 2023

Comu uveris, to ti pomoze. Realne ti staci uverit, ze nic take neexistuje. Ak ta boli hlava, daj si ibac. Ak mas nizky tlak, vyloz nohy a oddychuj.

mirkam3
20. nov 2023

Moja mama aj babka bola presvedčená že mám pravidelne “zočí” keď som bola decko. A vies čo mi bolo? Cely život mám nízky tlak 🙈🤷‍♀️. Našťastie ocikane plienky, sliny, ani iné humusárne na mne nik neaplikoval, toľko rozumu ešte dokopy zozbierali, ale vodou s vypalenymi zápalkami ma teda prezehnavali neúrekom. 🙄 keby ma tak radšej naučili poriadne dodržiavať pitný režim! 🤯

diewcatqoo
20. nov 2023

Moja svokra, aj svagrina, maju "z oci" snad 3x denne. Tam nemozes povedat nikdy, ze ta boli hlava alebo ti je zle od zaludka, lebo hned sa zhadzuju uhliky. Bola to jedna z prvych veci, ktoru sa ma snazili naucit, ked som prisla do rodiny. Zaujimave je, ze ja ked neverim na "z oci", tak ma po case prestane boliet hlava aj bez onych ceremonii 🙂
Takze ano, polepsi sa ti aj bez toho. Ked nebudes verit na urieknutie, nebudes mavat "z oci". Easy.

regsy
21. nov 2023

Je to blbosť, občasná nevoľnosť sa prihodí každému, aj zdravému. Žiadne zápalky ani magické čary nepomáhajú. Cez vyše 40 rokov sa mi doposiaľ žiadne "z očí" nestalo. 😁