icon

Štípu ploštice aj pod oblečením?

12. sep 2023

Ahojte, kto mate skusenost so stipancami od plostic, stipali vas aj pod oblecenim? Dosli sme z dovolenky, uz posledne dva dni na dovolenke som mala stipance ma nohach od kolien dolu. Dufala som, ze nejaky komar. Prisli sme domov a kazdy den stipance pribudaju, jeden den asi 8 na vnutornej strane stehna, aj ked som mala oblecenu dlhu pyzamu. Par na bruchu, jeden takmer na zadku, cize vsetko zakryte casti tela pyzamou a vacsinu noci aj perinou. Na krku, tvari nic, par na ramenach, ktore mam celu noc odhalene. Najviac vsak na dolnych koncatinach, kde mam dokonca aj ponozky. Prezrela som gauc na ktorom spim ale zatial som nic nenasla. Problem je aj,ze je tmavo hnedy, tazko tam nieco vidiet. Predpokladam aj, ze ak su to plostice, tak sa asi este nestihli natolko rozmnozit u nas,ze by som ich lahko nasla. Na tom stehne som to mala ako taku krivolaku cesticku z tych spinacov, co je pokial viem typicke pre plostice, len nechapem ako sa dostali pod pyzamu?? Som z toho na nervy uz, rozmyslam,ze zavolam spravcu, ze asi mame plostice, nech nam pride byt nejaka firma vystriekat a oni mozno aj nieco najdu. Co by ste robili vy? Muz samozrejme si mysli ze prehaniam, on stipance nema, ani dieta, ale nie kazdy ich musi mat.

Strana
z2
dejka77
14. sep 2023

Asi bude najlepsie ak pojdes ku koznej, co ti povie. Porovnavala si si to aspon s obrazkami na nete?

kandrea
3. jan 2024

Prosím vás čo to bolo nakoniec? Zistili ste to?

kamila1983centrum
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2