Stmavovacie dioptrické okuliare - máte s nimi skúsenosť?

katkakatarina006
8. feb 2020

Dobrý deň chcela by som sa spytat či je tu niekto kto ma skúsenosť so stmavovacimi dioptrickymi okuliarmi - ak áno budem rada ak napíšete ako ste s nimi spokojní/nespokojní, ďakujem pekne.

kengurica
8. feb 2020

@katkakatarina006 ja som mala. Chvíľu.
Nosím dioptrické okuliare hranatejsich tvarov, také skôr užšie obdĺžnikové. No a slnečné nosím zase veľké, okruhlejsie tvary. No a keď som si dala stmavovacie sklá na tie moje obdĺžnikové, tak to vyzeralo otrasne. Jednoducho mi to nepasovalo k tvári...to bol dôvod, prečo som ich veľmi rýchlo zrušila a dala číre sklá...

brezza
8. feb 2020

@katkakatarina006 ma to svokra a presne ako komentar hore vyzera to otrasne. To uz by som radsej investovala do slnecnych dioptrickych okuliarov. Tie nerozoznas na pohlad od obycajnych slnecnych a hlavne viac ti kryju oko pred slnkom a nesvieti ti kade tade zboku.

sasanka605
8. feb 2020

Mam ale davaj pozor ake si vyberies. Tak ako pisu vyssie skus si predstavit vybrate ramy s tymi stmavenymi sklami a po case to degraduje. Po pasi dvoch rokoch im trvalo o dost dlhsie kym preslo to stmavenie po prechode do vnutra a mne osobne to ide dost na nervy

simsalabim
8. feb 2020

@katkakatarina006 ja mam stmavovacie a som velmi spokojna. Nosievam ich od jari do jesene, hlavne cez volny cas, potom cez zimu nosim obycajne cire. Mne velmi vadilo so slnecnymi vojst do obchodu a menit ich za obycajne. Takto sa mi same odfarbia a tak isto ked vyjdem von.

eeerikaaa1
8. feb 2020

Tiež by som si také už nedala spraviť. Na slniečku dobre, ale keď som vošla niekde do obchodu tak mi vadilo, že dlho trvalo kým sa dali do normálu.

amelie2017
8. feb 2020

Je to otrasne, hlavne ak si mlada zena. Uz u nejakej dochodkyne kaslat na to. Radsej investuj do dioptrickych slnecnych. Najlepsia investicia v zivote.

terezka1947
8. feb 2020

Je ich viacero druhov....cim kvalitnejsie,tym rychlejsie sfarbovanie,odfarbovanie.
Mozno.by bolo fajn zvazit okuliare so.slnecnym.klipom,tie su vo.velmi.zaujimavych tvaroch a na nerozoznanie od slnecnych.

brembo
7. jan 2022

používam permanentne celoročne den ,noc. Mne to velmy vyhovuje. Problémom je rám a velkost skliel. Na silnom slnku je najlepšie,čím vačšie sklá,tým lepšie-aby svetlo nevnikalo vedla skiel do očí. Potom máš slnečné okuliare,s ktorými žmuriš. Mám i slnečné dioptrické,ale používam výhradne v lete,ked musím čumiet takmer priamo do slnka. Slnečné som objednal najtmavšie,takže použitelné jedine v lete za silného svetla.