icon

Stoptussin na riedenie hlienu

26. feb 2023

Môžem ho použiť aj keď nekaslem na riedenie hlienu? Sinupret ani babske veci nepomáhajú?

meredith83
26. feb 2023

Ambrobene si nevyskusala. Dobre je aj naparovat sa a pouzit ambrobene v inhalatori. Mne to velmi pomaha pri kazdej chorobe..

autor
26. feb 2023

@meredith83 to má mentálne nemám doma

elia9
26. feb 2023

Podľa mňa stoptussin nie, to radšej pokračuj s tým sinupretom, to by malo pomôcť

autor
26. feb 2023

Našla som ambrobenenale rok starý chuti ok to môžem či sa niečo môže stať?

armica152
26. feb 2023

stoptussin - je antitussikum, na suchý dráždivý kašel, ten ti nezriedi hlieny. Ako píše elia - určite pokračovať radšej sinupretom, alebo potom skúsiť niektoré s týchto na vlhký kašeľ - napr. solmucol, mucosolvan, ambrobene, bromhexin...

autor
26. feb 2023
armica152
26. feb 2023

ja som si so synom užila keď bol menší, vyskúšali sme xy sirupov, - ale každému zaberie niečo iné, napr. synovi nezabral konkrétny sirup, a mne áno... a zase naopak., takže ten skúšať. Mne kedysi napr. zabral sirup Prospan, tiež je na uvolnenie hlienov, malému to nezaberalo, tak som mu nasadila niečo iné... a ja som si ho dala a mne zabral.

autor
26. feb 2023

@armica152 pravda

zabka79
26. feb 2023

Ja stoptusin uzivam momentalne na rozpustenie hlienov tak ako v minulosti mi funguje aj teraz ale mam aj kasel. Po stoptusine zacnem vykasliavat

h2
26. feb 2023

Na zriedenie hlienov sa užíva acetylcysteín. Kúpiš ho v lekárni aj pod týmto názvom, alebo ho obsahujú lieky ACC Long, alebo Solmucol. Účinkuje naozaj veľmi dobre.

danielockazihlavka
26. feb 2023

Rozriedenie hlienov inhalaciou vincentky, yabra a es oleja eukalyptus radiata.