Stoptussin na riedenie hlienu
Môžem ho použiť aj keď nekaslem na riedenie hlienu? Sinupret ani babske veci nepomáhajú?
@meredith83 to má mentálne nemám doma
Podľa mňa stoptussin nie, to radšej pokračuj s tým sinupretom, to by malo pomôcť
Našla som ambrobenenale rok starý chuti ok to môžem či sa niečo môže stať?
stoptussin - je antitussikum, na suchý dráždivý kašel, ten ti nezriedi hlieny. Ako píše elia - určite pokračovať radšej sinupretom, alebo potom skúsiť niektoré s týchto na vlhký kašeľ - napr. solmucol, mucosolvan, ambrobene, bromhexin...
@armica152 dik
ja som si so synom užila keď bol menší, vyskúšali sme xy sirupov, - ale každému zaberie niečo iné, napr. synovi nezabral konkrétny sirup, a mne áno... a zase naopak., takže ten skúšať. Mne kedysi napr. zabral sirup Prospan, tiež je na uvolnenie hlienov, malému to nezaberalo, tak som mu nasadila niečo iné... a ja som si ho dala a mne zabral.
@armica152 pravda
Ja stoptusin uzivam momentalne na rozpustenie hlienov tak ako v minulosti mi funguje aj teraz ale mam aj kasel. Po stoptusine zacnem vykasliavat
Na zriedenie hlienov sa užíva acetylcysteín. Kúpiš ho v lekárni aj pod týmto názvom, alebo ho obsahujú lieky ACC Long, alebo Solmucol. Účinkuje naozaj veľmi dobre.
Rozriedenie hlienov inhalaciou vincentky, yabra a es oleja eukalyptus radiata.

Ambrobene si nevyskusala. Dobre je aj naparovat sa a pouzit ambrobene v inhalatori. Mne to velmi pomaha pri kazdej chorobe..