icon

Strach z celkovej narkózy pri plánovanej operácii

kakauko_
30. sep 2025

Ahojte, musím ísť na operáciu ale veľmi sa bojím že sa neprebudim z narkózy, nikdy som ju nemala a ani som nikdy nebola hospitalizovaná, jedna sa o nie veľmi zložitý zákrok (vyčistenie celustnej dutiny a zošitie po trhani osmičky) celkový zákrok bude trvať 30-90 minút podľa náročnosti..ale naozaj veľmi sa bojím mám veľkú úzkosť a neviem čo mám robiť idem sa zblázniť ale podstúpiť to musím…

kakauko_
autor
7. okt 2025
@mircalla

@kakauko Uspavali ma tak 10 razy, aj 4 hodinova operacia
Neboj sa, bude to ok

@mircalla ďakujem pekne❤️ ja to tak horšie znášam lebo nikdy som nebola ani v nemocnici a ani v narkoze…a teraz to mám dva v jednom…

unicornlady
7. okt 2025

To si šťastný človek, ak si doteraz v nemocnici nebola.
Koľko máš rokov?

Tuším som to tu spomínala, môže sa stať, že ťa po narkóze bude motať a trochu budeš cítiť žalúdok (preto sa aj chodí nalačno, aby ti nezostalo zle).
Ale to časom vyprchá.

Odvoz dúfam máš zabezpečený?

vladi4444
7. okt 2025
@kakauko_

@mircalla ďakujem pekne❤️ ja to tak horšie znášam lebo nikdy som nebola ani v nemocnici a ani v narkoze…a teraz to mám dva v jednom…

@kakauko_ moja dcéra má za sebou 2 operácie, dva 3 hodinové zákroky a to ma teraz len 9 mesiacov. Zvládne to bábätko, určite to zvládneš aj ty 🙂

kakauko_
autor
7. okt 2025
@unicornlady

To si šťastný človek, ak si doteraz v nemocnici nebola.
Koľko máš rokov?

Tuším som to tu spomínala, môže sa stať, že ťa po narkóze bude motať a trochu budeš cítiť žalúdok (preto sa aj chodí nalačno, aby ti nezostalo zle).
Ale to časom vyprchá.

Odvoz dúfam máš zabezpečený?

@unicornlady mám 25 rokov, a oni si má tu ešte potom nechajú že ma pustia v piatok ak bude všetko ok…

lagunka0000
7. okt 2025
@kakauko_

@lagunka0000 ahoj ako sa máš? Už máš po? Mna to čaká zajtra…

@kakauko_ ahoj, ja idem v piatok, drž sa zajtra budem na teba myslieť,

anonym_9c4988
7. okt 2025

@kakauko_ ty sa bojíš že sa neprebudis a ja som sa bála že sa prebudim na operačnom stole a to som mala štvorhodinovú operáciu....nič sa nedá robiť len dôverovať lekárom

kakauko_
autor
7. okt 2025
@lagunka0000

@kakauko_ ahoj, ja idem v piatok, drž sa zajtra budem na teba myslieť,

@lagunka0000 ďakujem❤️

sasesoe
7. okt 2025

Jedina istota, ktoru mame je, ze raz zomrieme. Skus sa nad tym zamysliet, nejako spracovat/ pripravit sa. Pravdepodobnost, ze zomries pri zakroku je miziva, ale pravdepodobnost, ze raz zomries je istota.

mircalla
7. okt 2025
@kakauko_

@kakauko_ No prvy raz som sa aj ja bala, potom uz total rutina. Samozrejme dufam, ze viac operacii mas nebudes, je to slaba narkoza na taky zakrok,neboj

ariannazara
7. okt 2025
@kakauko_

@lagunka0000 ďakujem❤️

@kakauko_ drž sa moj syncek bude tiez piatok v narkoze, operacia oka. Tak tiez mam stres, ale zvládneme to 💟

kakauko_
autor
7. okt 2025
@mircalla

@kakauko_ No prvy raz som sa aj ja bala, potom uz total rutina. Samozrejme dufam, ze viac operacii mas nebudes, je to slaba narkoza na taky zakrok,neboj

@mircalla ďakujem❤️

kakauko_
autor
7. okt 2025
@ariannazara

@kakauko_ drž sa moj syncek bude tiez piatok v narkoze, operacia oka. Tak tiez mam stres, ale zvládneme to 💟

@ariannazara držím palčeky!❤️ určite všetko dopadne dobre

lusi7823
7. okt 2025
@kakauko_

@lagunka0000 ahoj ako sa máš? Už máš po? Mna to čaká zajtra…

@kakauko_ aj ja idem zajtra na zlcnik 👌 prisla som sa trochu ukludnit aj ked toto bude moje tretie celkove uspavanie 🫠 nech ti to dobre dopne 🍀

kakauko_
autor
8. okt 2025
@lusi7823

@kakauko_ aj ja idem zajtra na zlcnik 👌 prisla som sa trochu ukludnit aj ked toto bude moje tretie celkove uspavanie 🫠 nech ti to dobre dopne 🍀

@lusi7823 ďakujem aj tebe! Myslím na teba!❤️

lagunka0000
8. okt 2025
@lusi7823

@lusi7823 držím palce, ozvi sa ako si dopadla, kde ťa idú operovať?

lusi7823
8. okt 2025
@kakauko_

@lusi7823 ďakujem aj tebe! Myslím na teba!❤️

@kakauko_ dakujem potom napis ako si dopadla 🙂

lusi7823
8. okt 2025
@lagunka0000

@lagunka0000 dakujem 🍀 idem na Sliac do Gynporu. Zajtra by som uz mala byt doma 🙏🏻

zuzuliatko18
8. okt 2025

Neboj, uspatie je rychle a necitis ho. Mam za sebou 3 operacie, z toho 2 dost rychlo za sebou a mala som obavy, ale horsie po narkoze bolo to, ze som mala.pocir prazdnoty, akoby mi dakto zobral Ten cas, co som spala. Oproti Tebe som mala vyhodu, prvu operaciu som.mala.nahlu, nie planovanu, takze som Nas tym nestihla dumat, lebo mi bolo tak zle, ze som.len chcela, aby to skoncilo😎
Tento rok bol v narkoze AJ moj 5 rocny, 3 krat Dal.MR a jednu operaciu a teda zvladol na jednotku.
Drzim palce.

lusi7823
8. okt 2025
@lagunka0000

@kakauko_
@lagunka0000
No zienky mam uz potom. Operovali ma uz doobeda ale pospavam a kukam filmy a tak :D oproti sekcii je to malina a znovu som si pripomenula ako sa viem ozaj vystresovat a ani to nie je potrebne.

lagunka0000
8. okt 2025
@lusi7823

@kakauko_
@lagunka0000
No zienky mam uz potom. Operovali ma uz doobeda ale pospavam a kukam filmy a tak :D oproti sekcii je to malina a znovu som si pripomenula ako sa viem ozaj vystresovat a ani to nie je potrebne.

@lusi7823 super, teším sa, tak oddychuj, dúfam že v piatok aj mne to dobre dopadne, bojím sa no musím vydržať

lusi7823
8. okt 2025
@lagunka0000

@lusi7823 super, teším sa, tak oddychuj, dúfam že v piatok aj mne to dobre dopadne, bojím sa no musím vydržať

@lagunka0000 budem ti drzat palce. Najhorsie je vzdy pre mna cakanie.....ale mysli na to ze uz bude len dobre bez tohi neboraka. Ja som mala takmer cely zlcnik kamene a piesok 🤦🏻‍♀️ dostala som zapal, dovtedy som nevedela ze nieco mam. Takze uz som mesiac na diete. Eate daco podietujem po operacii a tesim sa na jedlo :D

lagunka0000
8. okt 2025
@lusi7823

@lagunka0000 budem ti drzat palce. Najhorsie je vzdy pre mna cakanie.....ale mysli na to ze uz bude len dobre bez tohi neboraka. Ja som mala takmer cely zlcnik kamene a piesok 🤦🏻‍♀️ dostala som zapal, dovtedy som nevedela ze nieco mam. Takze uz som mesiac na diete. Eate daco podietujem po operacii a tesim sa na jedlo :D

@lusi7823 ako sa cítiš bez žlčníka? Mne práveže nič nie je, len náhodou zistili kamene, tak vraj je lepšie to dať vonku kým nie ju záchvaty

lagunka0000
8. okt 2025
@lusi7823

@lusi782 presne to čakanie je najhoršie

lusi7823
8. okt 2025
@lagunka0000

@lusi7823 ako sa cítiš bez žlčníka? Mne práveže nič nie je, len náhodou zistili kamene, tak vraj je lepšie to dať vonku kým nie ju záchvaty

@lagunka0000 ja som tiez nemala ziadne koliky, ani aom nevedela ze kde je zlcnik kym som nedostala zapal a to bola sakramenska bolest. Tam mi zistili aj kamene. Inak mi tiez nic nebolo absolutne.
Bez zlcnika? Eate ai to neuvedomujem :D som strasne hladna nic nam nedali :(

lagunka0000
8. okt 2025
@lusi7823

@lagunka0000 ja som tiez nemala ziadne koliky, ani aom nevedela ze kde je zlcnik kym som nedostala zapal a to bola sakramenska bolest. Tam mi zistili aj kamene. Inak mi tiez nic nebolo absolutne.

@lusi7823 a mohla si hned aj chodiť napr. na wc? Neviem si predstaviť že by mi dali misu, a nemáš bolesti? Ozaj a hadičku mas takú čo ide z rany?

lagunka0000
9. okt 2025
@lusi7823

@lusi7823 ahoj, už som v nemocnici, mala som prísť o deň skôr, zajtra to už bude, mali by ma operovať okolo 11 h

simca06022011
9. okt 2025
@anonym_d854fb

@anonym_78928a tiež som sa prvýkrát strašne bála, ale to uspatie bolk také super, ze som sa normálne na to tešila druhy krat 😀 v živote som sa tak dobre nevyspala 😂

@anonym_d854fb presne... este som sa druhykrat v dobrej nalade spytala anesteziologa, ci aj domov by mi to niekedy nezbehol dat :DDD

lusi7823
9. okt 2025
@lagunka0000

@lusi7823 a mohla si hned aj chodiť napr. na wc? Neviem si predstaviť že by mi dali misu, a nemáš bolesti? Ozaj a hadičku mas takú čo ide z rany?

@lagunka0000 myslis vyvod? Ten som nemala a nemala ho ani jedna z nas na izbe- vsetkym robili zlcnik. Vstavas hned aj a ides sa vycikat na vecko 🙂 potom sa prezleces do pyzama a oddychujes. Ja uz som doma. Bolest je taka akoby si mala obrovsku svalovicu ale za to moze aj ten plyn- samotne stehy podla mna az tak bolestive niesu ale ten plyn je shit 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 mne to ide az do ramien.

ariannazara
9. okt 2025
@lagunka0000

@lusi7823 ahoj, už som v nemocnici, mala som prísť o deň skôr, zajtra to už bude, mali by ma operovať okolo 11 h

@lagunka0000 drž sa aj ja uz som s malým. Ráno ide. 🙏

lagunka0000
9. okt 2025

Ďakujem za podporu, držím aj vám palce, teraz večer mi však začali zatekat hlieny, hrdlo ma nebolí, som aj alergik, pred chvíľou tu boli u mňa dr tak som to povedala, dúfam že to nebude nic vážného, drbne ma ak mi preložia operáciu