Strach z celkovej narkózy pri plánovanej operácii
Ahojte, musím ísť na operáciu ale veľmi sa bojím že sa neprebudim z narkózy, nikdy som ju nemala a ani som nikdy nebola hospitalizovaná, jedna sa o nie veľmi zložitý zákrok (vyčistenie celustnej dutiny a zošitie po trhani osmičky) celkový zákrok bude trvať 30-90 minút podľa náročnosti..ale naozaj veľmi sa bojím mám veľkú úzkosť a neviem čo mám robiť idem sa zblázniť ale podstúpiť to musím…
Ďakujem za podporu, držím aj vám palce, teraz večer mi však začali zatekat hlieny, hrdlo ma nebolí, som aj alergik, pred chvíľou tu boli u mňa dr tak som to povedala, dúfam že to nebude nic vážného, drbne ma ak mi preložia operáciu
@lagunka0000 operovali ta? Moj maly bol tiez nachladeny ale zoperovali ho. Mame po dnes ideme domov
@lagunka0000 ako si dopadla? 🙂
@lusi7823 cítila som sa akoby ma niečo prešlo, dnes lepšie
@lagunka0000 operovali ta? Moj maly bol tiez nachladeny ale zoperovali ho. Mame po dnes ideme domov
@ariannazara áno, ja to mám alergickej povahy, som rada že ste v poriadku
@ariannazara áno, ja to mám alergickej povahy, som rada že ste v poriadku
@lagunka0000 a zoperovali ta nakoniec?
@lagunka0000 a zoperovali ta nakoniec?
@ariannazara áno, ja nie som chorá našťastie, som alergik takže to je iné a nebránilo to operácii, našťastie, lebo asi keby to odložili asi by som už neprišla, bála som sa
@ariannazara áno, ja nie som chorá našťastie, som alergik takže to je iné a nebránilo to operácii, našťastie, lebo asi keby to odložili asi by som už neprišla, bála som sa
@lagunka0000 ja mam tiez celorocnu nadchu a pohoda. Im to staci len povedat.
Tiez som mala velky strach. Stale sa mi snivalo ze sa neprebudim. Dokonca som isla s pocitom ze je to 50%. Posledne 2 tyzdne boli najhorsie, taky pokoj na dusi, vobec som sa nenahlila skor naopak chcela som vsetko prezit naplno. Este aj obycajne nakupovanie v supermarkete som robila s kludom a stastim ze som tu a uzivala som si to. Pytali sa na oblbovak ked som bola na vysetreni u aneszteziologa vtedy som povedala netreba, napokon som si to rozmyslela. Neboj inac jw to bezne a kazdodenne 🙂 drzim palce.
@lagunka0000 ja mam tiez celorocnu nadchu a pohoda. Im to staci len povedat.
@lusi7823 áno, povedala som to tiež samozrejme, istota je istota
Tiez som mala velky strach. Stale sa mi snivalo ze sa neprebudim. Dokonca som isla s pocitom ze je to 50%. Posledne 2 tyzdne boli najhorsie, taky pokoj na dusi, vobec som sa nenahlila skor naopak chcela som vsetko prezit naplno. Este aj obycajne nakupovanie v supermarkete som robila s kludom a stastim ze som tu a uzivala som si to. Pytali sa na oblbovak ked som bola na vysetreni u aneszteziologa vtedy som povedala netreba, napokon som si to rozmyslela. Neboj inac jw to bezne a kazdodenne 🙂 drzim palce.
@adaluc338 najhoršie bolo to čakanie na izbe, že kedy už konečne prídu, potom to už bolo rýchle, konečne mám za tým

Ďakujem za podporu, držím aj vám palce, teraz večer mi však začali zatekat hlieny, hrdlo ma nebolí, som aj alergik, pred chvíľou tu boli u mňa dr tak som to povedala, dúfam že to nebude nic vážného, drbne ma ak mi preložia operáciu
@lagunka0000 ako si dopadla? 🙂