icon

Strach z celkovej narkózy pri plánovanej operácii

kakauko_
30. sep 2025

Ahojte, musím ísť na operáciu ale veľmi sa bojím že sa neprebudim z narkózy, nikdy som ju nemala a ani som nikdy nebola hospitalizovaná, jedna sa o nie veľmi zložitý zákrok (vyčistenie celustnej dutiny a zošitie po trhani osmičky) celkový zákrok bude trvať 30-90 minút podľa náročnosti..ale naozaj veľmi sa bojím mám veľkú úzkosť a neviem čo mám robiť idem sa zblázniť ale podstúpiť to musím…

Strana
z3
lusi7823
10. okt 2025
@lagunka0000

Ďakujem za podporu, držím aj vám palce, teraz večer mi však začali zatekat hlieny, hrdlo ma nebolí, som aj alergik, pred chvíľou tu boli u mňa dr tak som to povedala, dúfam že to nebude nic vážného, drbne ma ak mi preložia operáciu

@lagunka0000 ako si dopadla? 🙂

ariannazara
11. okt 2025
@lagunka0000

Ďakujem za podporu, držím aj vám palce, teraz večer mi však začali zatekat hlieny, hrdlo ma nebolí, som aj alergik, pred chvíľou tu boli u mňa dr tak som to povedala, dúfam že to nebude nic vážného, drbne ma ak mi preložia operáciu

@lagunka0000 operovali ta? Moj maly bol tiez nachladeny ale zoperovali ho. Mame po dnes ideme domov

lagunka0000
11. okt 2025
@lusi7823

@lagunka0000 ako si dopadla? 🙂

@lusi7823 cítila som sa akoby ma niečo prešlo, dnes lepšie

lagunka0000
11. okt 2025
@ariannazara

@lagunka0000 operovali ta? Moj maly bol tiez nachladeny ale zoperovali ho. Mame po dnes ideme domov

@ariannazara áno, ja to mám alergickej povahy, som rada že ste v poriadku

ariannazara
11. okt 2025
@lagunka0000

@ariannazara áno, ja to mám alergickej povahy, som rada že ste v poriadku

@lagunka0000 a zoperovali ta nakoniec?

lagunka0000
11. okt 2025
@ariannazara

@lagunka0000 a zoperovali ta nakoniec?

@ariannazara áno, ja nie som chorá našťastie, som alergik takže to je iné a nebránilo to operácii, našťastie, lebo asi keby to odložili asi by som už neprišla, bála som sa

lusi7823
13. okt 2025
@lagunka0000

@ariannazara áno, ja nie som chorá našťastie, som alergik takže to je iné a nebránilo to operácii, našťastie, lebo asi keby to odložili asi by som už neprišla, bála som sa

@lagunka0000 ja mam tiez celorocnu nadchu a pohoda. Im to staci len povedat.

adaluc338
13. okt 2025

Tiez som mala velky strach. Stale sa mi snivalo ze sa neprebudim. Dokonca som isla s pocitom ze je to 50%. Posledne 2 tyzdne boli najhorsie, taky pokoj na dusi, vobec som sa nenahlila skor naopak chcela som vsetko prezit naplno. Este aj obycajne nakupovanie v supermarkete som robila s kludom a stastim ze som tu a uzivala som si to. Pytali sa na oblbovak ked som bola na vysetreni u aneszteziologa vtedy som povedala netreba, napokon som si to rozmyslela. Neboj inac jw to bezne a kazdodenne 🙂 drzim palce.

lagunka0000
13. okt 2025
@lusi7823

@lagunka0000 ja mam tiez celorocnu nadchu a pohoda. Im to staci len povedat.

@lusi7823 áno, povedala som to tiež samozrejme, istota je istota

lagunka0000
13. okt 2025
@adaluc338

Tiez som mala velky strach. Stale sa mi snivalo ze sa neprebudim. Dokonca som isla s pocitom ze je to 50%. Posledne 2 tyzdne boli najhorsie, taky pokoj na dusi, vobec som sa nenahlila skor naopak chcela som vsetko prezit naplno. Este aj obycajne nakupovanie v supermarkete som robila s kludom a stastim ze som tu a uzivala som si to. Pytali sa na oblbovak ked som bola na vysetreni u aneszteziologa vtedy som povedala netreba, napokon som si to rozmyslela. Neboj inac jw to bezne a kazdodenne 🙂 drzim palce.

@adaluc338 najhoršie bolo to čakanie na izbe, že kedy už konečne prídu, potom to už bolo rýchle, konečne mám za tým

Strana
z3