icon

Strach zo zubárky

miriam1234
13. feb 2013

Ahojte, som objednana ku zubarke na vrtanie ale moj strach je taky obrovsky, ze bez injekcie to asi tazko zvladnem. Este som si ju nikdy sice nedavala ale teraz som uz rozhodnuta. Asi to je prehnane ale aby som injekciu necitila, chcem aby mi to najprv sprejom znecitlivela. Davate si injekciu? Boli to? Dufam ze ma zubarka nevysmeje ked mi ide "len" vrtat 🤐 Kolko vy platite za injekciu? Dakujem za kazdu odpoved

Strana
z2
jajka78
1. jún 2013

@mami.sk prosim ta, nepozerala si mi tie ceny u Orosza? dakujem

mami.sk
1. jún 2013

@jajka78 nepozrela som , lebo keď som bola naposledy tak ma hneď zobrali a tak som nečakala....a potom som zabudla...no idem tam tento mesiac tak skúsim kuknúť 😉 dám si pripomienku 😉

jajka78
1. jún 2013

@mami.sk diky moc 😉

mami.sk
19. jún 2013

@jajka78 takže kukla som ten cenník...prvá suma je s účasťou poisťovňe a druhá bez
liečivá vložka - 10 eur /13 eur/
injekčná anastéza - 3 /5 /
rontgen - 5 / 8,50/
jednoplôšková amalg.plomba - 14 / 24/
dvojplôšková amalg.plomba - 22 /34/
jednoplôšková biela plomba -20 /31/
dvojplôšk. biela plomba - 29 / 41/

je tam toho viac ale aspoň základné...sú tam aj nejaké trojplôškové plomby ale netuším aké to sú 😕

cawes
19. jún 2013

@miriam1234 tak to nepoznas mna na jeden zub si davam 3 inekcie, takze neboj nevysmeje ta

jajka78
21. jún 2013

dakujem.celkon sa da.este keby som vedela ze je naozaj kvalitny.
a je i taky ze ked rano pridem s problemon vezme ma?
keby nie som objednana? lebo ja idem mozno z kazdou prkotinou a hlavne
teraz by som potrebovala noveho kludneho 😉 a ochotneho a teda skuseneho dr
lebo vsetko sa mi v tehu akosi kazi.korunky ma po 120 si spominala?
mam 2 nalomene 7 a neviem ako hlboko rtg nechcem a pobolievaju
tak potrebujem pomoc
dvom dr zo mna uz nervy zlyhali
@mami.sk

mami.sk
23. jún 2013

@jajka78 myslím, že je dosť trpezlivý. no každému vyhovuje niečo iné. negarantujem Ti, že Ťa zoberie. teraz majú všetci zubári plno a veľmi nechcú brať nových pacientov.treba zistiť 😉
tú korunku som platila dokopy 120 eur na zadnú stoličku so všetkými ošetreniami - asi 3 návštevy 😉

Strana
z2