Stretli ste sa s cystami na pankreasi?
Ahojte,chcem sa opýtať ci sa niekto stretol s tým alebo ma nejakú skúsenosť.
Bola som v nemocnici kvôli silným bolestiam brucha na CT zistili ze mam lipom na pankrease 6mm ďalší 3mm a ďalší drobný v oblasti hlavy pankreasu .
Potom nevylučujú vnútornú herniu čreva.
Pred rokom som mala podobne bolesti ale na CT nič nebolo až teraz . Budem musieť ísť znova na gastro a na MR vysetrenie.
Stretli ste sa s tým niekto prosím? Ďakujem 🙏
@lolinka2701 treba urobit dalsie vysetrenia. drzim palce. pankreas je zradny organ , ale byvavaj tam aj cysty, to sa sleduje.🍀
@16zolik16 dostala som len silne bolesti brucha predvčerom na obed v praci do pol šiestej večera som sa trápila,išla som potom na pohotovost tam ma poslali na prijem ze pravdepodobne kamene . Posielali ma na samé vyšetrenia až z CT na to prišli a po 12tich hodinách konečne niečo od bolesti ale to už som plakala. Vydržím mega veľa ale to už nešlo.
@lolinka2701 pankreas boli neskutocne. urcite cim skor gastro/mri.
Tak lipom nie je cysta
@lolinka2701 predtym ta nebolelo? necitila si tlaky? lebo to ak prislo nahle, to mas asi zrejme pozdrazdene, horsie je ked bolest pretrvava.
@balerina2025 nie predtým nebola taká bolest ako teraz vôbec.
@lolinka2701 a boli ta to dlshie?
@balerina2025 nie to prišlo z ničoho nič
@lolinka2701 nemáš náhodou cukrovku?...alebo nabeh na cukrovku?
Lipom neni nič zlé........je to vlastne tuk.....
Ahojte viete mi poradiť prosím tiež mám strašne bolesti brucha aj krížov celková slabosť a nemám chuť ani do jedla menštruácia mi mešká už viac ako mesiac na sono mám ísť až februári niekto má s tým.skusenost prosím
@lolinka2701 tak skor pozdrazdenie, daj vediet ako si dopadla na vysetreniach. 🍀 drzim palce
@zuwa78 Nie nemám vôbec. Nemala som žiadne problémy predtým extra . Super to som rada ze to nie je nič zlé
@balerina2025 ďakujem krásne ❤️
@danieladaka bola si u Dr kvôli tým bolestiam ? Ak sa stupnuju treba ísť určite znova ku dr. Moje bolesti boli neskutočne nevedela som ani sedieť ani chodiť poriadne .
@lolinka2701 a co take si jedla alebo co. lebo vacsinou z jedla. nie?
@lolinka2701
@lolinka2701 bola som u gynekológa no nič tam nevidel bola som tam decembri 10 teho a keď som mu volala vravel že až po novom roku mám ísť
@balerina2025 nič také som práve nejedla len pomazanku s tofu kúpenú a 2 buchty
@danieladaka ku svojej dr nech ta pošle niekam na vyšetrenie
@lolinka2701 drzim palce
@balerina2025 bola som sa dnes objednať na gastro len sestrička nevedela ako co kam ma zaradiť ,išla sa a niekym o tom porozprávať a keď prišla povedala mi ze musí to zhodnotiť doktor vo štvrtok-piatok mi dajú vedieť. Mam sa pripraviť ze ma hneď na január objednajú na kolonoskopiu a ďalej uvidia ci MR alebo ešte čosi ale to robia len v nemocnici. Ak má začne bolieť brucho,teplota,vracanie čokoľvek hneď mam ísť s papiermi do nemocnice.
@lolinka2701 🍀
@balerina2025 tak bola som dnes na konzultácii na gastre musím sa objednať na MR vysetrenie q uvidí sa co bude ďalej.
@lolinka2701 zkuz napisat na Zdravotnici na MK. MRI je ina rozlisovacia metoda. na hadicu ta neposlali?
a bolesti este mas?
drzim palce. 🍀
@balerina2025 ďakujem pohľadám to .
Nie ze sa uvidí podľa výsledkov ci bude treba alebo co . Takto mam menej ale na dotyk riadne . A stále sa mi tocieva hlava ,pocit na odpadnutie bolest hlavy a spavost. Ďakujem krásne ❤️
@balerina2025 túto stredu už idem na MR som už z toho v strese dnes už aj nočné mory 🤦♀️

@lolinka2701 môžem sa spýtať ako sa ti to prejavuje ?