Sú v pondelok otvorené polikliniky?
Ahojte chcem sa vás opýtať ohľadom pondelka lebo v pondelok je sviatok a ja bi potreboval isť do zubára lebo sa mi odlomil zub a nutne potrebujem budu otvorene?? lebo na stránkach píše tak,že / otváracia doba sa môže líšiť / vie mi niekto presnejšie vysvetliť?....či bude zatvorene abo otvorene len pre akútne prípady
k zubarovi ak uz tak, ordinuju az v utorok inak treba ist na pohotovost
Nie.
Do zubára pôjdeš v utorok. Estw môžeš ísť na pohotovosť. Tá otvorená bude
@anonym_ec680b tak tu v okolí nemáme pohotovosť jedine Košice lebo som so Spišskej Novej Vsi
Nie, v pondelok polikliniky nie. Iba pohotovosť, kde takto zuby neopravuju, iba akútne bolesti - rozvrtaju alebo trhajú a zvyšok u svojho
k zubarovi ak uz tak, ordinuju az v utorok inak treba ist na pohotovost
@mamina7070 tak jedine do Košíc
☹ a muselo sa mi to prave teraz stať a pred sviatkamy 😕
☹ a muselo sa mi to prave teraz stať a pred sviatkamy 😕
@stelly652 pred akymi sviatkami? Myslis toho 15teho? A boli ta to? Ak nie, tak to vydrzi, ak boli, tak pohotovost.
@stelly652 pred akymi sviatkami? Myslis toho 15teho? A boli ta to? Ak nie, tak to vydrzi, ak boli, tak pohotovost.
@anonym_831d8a ano 15teho ne neboli ma ale bojím sa taka štvrtina zuba mi odletelo blízko plomby teraz som čítal na jednej stránke že tu Spišskej Novej Vsi není žiadna pohotovosť jedine Poprad abo Košice ☹ stále mi musí prísť nejaký problém do cesty hlavne keď idu sviatky
Ak sa to len odlomilo a nebolí to, na pohotovosti ti s tým aj tak nič nespravia. Počkaj do utorka a choď ku svojmu zubárovi.
Ak sa to len odlomilo a nebolí to, na pohotovosti ti s tým aj tak nič nespravia. Počkaj do utorka a choď ku svojmu zubárovi.
@huxy mam strach aby neboli komplikácie do utorka,lebo štvrtinka sa mi odlomila blízko plomby dobre pôjdem ku svojmu,ale skúsim zavolať v pondelok či niekto zdvihne
@huxy mam strach aby neboli komplikácie do utorka,lebo štvrtinka sa mi odlomila blízko plomby dobre pôjdem ku svojmu,ale skúsim zavolať v pondelok či niekto zdvihne
@stelly652 prosim Ta, klud. Mne sa odlomilo zo zuba, aj vlozka mi vypadla zo sedmicky pred dovolenkou, aj ma to bolelo, lebo zub vyvrtany, hlboky kaz bol, takmer az ku dreni a moja zubarka mala dovolenku 3 tyzdne. Mna to aj pobolievalo, ale zastupujuci zubar povedal, ze ked bude boliet akutne, mam prist, inak pockat na svoju. Po dovolenke sme mali hned pohreb, hento toto, potom som mala nadchu, potom zubarka daku crevnu chripku, bola na PN, a dostala som sa k nej o mesiac. Keby akutne bolelo, musis riesit pohotovost. Tam urobia aj tak len co je nutne, ani rtg nie, tak najskor zub otvoria a nechaju tak alebo vytrhnu.
@stelly652 bi? Do zubára? A prosím to čo za slovenčinu že do zubára? Na čo chceš ísť do zubára?
@anonym_fe4dff ďakujem
zaujímave ľudia snažím sa jesť veľa vitamínov hlavne magnézium lebo ten magnézium prispieva k pevnejším zubam bez lámavosti užívam veľa Vápnika viac krát si umývam zuby a aj tak sa mi odlomí zub 😒
zaujímave ľudia snažím sa jesť veľa vitamínov hlavne magnézium lebo ten magnézium prispieva k pevnejším zubam bez lámavosti užívam veľa Vápnika viac krát si umývam zuby a aj tak sa mi odlomí zub 😒
@stelly652 magnézium nie je vitamín,ale minerál. Vápnik môžeš jesť vo veľkom,ale dôležitá je dentálna hygiena.
mne sa odlomil zub v októbri a môj zubár akurát vtedy nerobil, potom nemal termíny, nakoniec trvalo 3 mesiace kým mi zub opravil (lebo medzitým Vianoce, Nový rok), ak ťa to nebolí tak v pohode vydržíš do utorka a pôjdeš k svojmu zubárovi
@anonym_831d8a ano 15teho ne neboli ma ale bojím sa taka štvrtina zuba mi odletelo blízko plomby teraz som čítal na jednej stránke že tu Spišskej Novej Vsi není žiadna pohotovosť jedine Poprad abo Košice ☹ stále mi musí prísť nejaký problém do cesty hlavne keď idu sviatky
@stelly652 ked nemas bolesti chod v utorok k svojmu doktorovi
Za pohotovost zaplatis 2x tolko penazi
@stelly652 ked nemas bolesti chod v utorok k svojmu doktorovi
Za pohotovost zaplatis 2x tolko penazi
@taktotedanie práveže ja mám inú skúsenosť. Na pohotovosti platím oveľa menej než u svojho zubára 😳
@taktotedanie práveže ja mám inú skúsenosť. Na pohotovosti platím oveľa menej než u svojho zubára 😳
@ankare tak si treba zistit ci lekar ma zmluvu s poistovnou pretoze je niekde chyba
lebo za mna je rozdiel zacvakat 50€ u zubara a 120€ za pohotovosti
@taktotedanie
@ankare to je v podstate jedno, keďže s nebolestivým odlomeným zubom jej tam vôbec nič nespravia a zbytočná cesta
@ankare tak si treba zistit ci lekar ma zmluvu s poistovnou pretoze je niekde chyba
lebo za mna je rozdiel zacvakat 50€ u zubara a 120€ za pohotovosti
@taktotedanie áno, maju zmluvu.
sviatok je ako nedela, byvaju polikliniky v nedelu?
opakovane iteto otazky na otvoaranie obdochodov a ordin. lekarov vo sviatok.
a co by sa akoze do utorka malo skomplikovat? ved nemas infarkt. je to len odlomeny zub. ak vypadne bloba, tka dorobia. to nei ej extremne komplikacia, jedz na druhej strane, vyhni sa tvrdym jedlam.
Bože, zase tento retardovaný pacient!
sviatok je ako nedela, byvaju polikliniky v nedelu?
opakovane iteto otazky na otvoaranie obdochodov a ordin. lekarov vo sviatok.
a co by sa akoze do utorka malo skomplikovat? ved nemas infarkt. je to len odlomeny zub. ak vypadne bloba, tka dorobia. to nei ej extremne komplikacia, jedz na druhej strane, vyhni sa tvrdym jedlam.
@majamat ved sa aj tak snažim jesť všetko kašovité čítal som v článkoch,že citrusové ovocie oslabujú sklovinu a tým pádom sú lámavosť zubov a konečnom dôsledku aj vypadavanie plomb a dávam si pozor na sladké toto najviac škodí

Nie.
Do zubára pôjdeš v utorok. Estw môžeš ísť na pohotovosť. Tá otvorená bude