Suchá pokožka po sére z kyseliny hyalurónovej

savanna
8. sep 2021

Ahojte, chcem sa opytat, ake mate skusenosti so serami z kyseliny hyaluronovej. Pokial viem, taketo serum by malo sluzit na hydrataciu pokozky. Ale ked si ho nanesiem, mam skor pocit takeho sucha a napnutia. Myslim, ze vsetko robim, ako by sa malo, plet si najskor vycistim, potom pouzijem tonikum a na navlhcenu plet ide serum. Neviem, ci mam len nespravny pripravok (mam ho z prirodnej kozmetiky Nobilis Tilia), alebo v com je problem. Ake pouzivate vy? Dakujem.

mistymay33
8. sep 2021

@savanna asi ti nesadla znacka. Vsetko robis dobre, KH sa nanáša na navlečené plet. A tonikum pred tYm je tiez super. Ja pouzivam KH od geek and georgous alebo The Ordinary a tie su fajn.

sslobodnamama777
9. sep 2021

po sére sa má vždy dávať krém

gabika128
9. sep 2021

@savanna ešte ten krem si nespomenula, ak by si si na tvári ako posledne nechala iba sérum, tak je to prirodzená reakcia.

savanna
autor
9. sep 2021

@sslobodnamama777
@gabika128
Ano, vzdy si davam potom este aj krem. Len teda ocakavala som urcitu hydrataciu uz aj po samotnom sere. Asi mi len naozaj nesadla znacka.

sslobodnamama777
9. sep 2021

@savanna ja som to pocula od kozmeticky, ze po kazdom sére musí byt krém.

lucik90
9. sep 2021

@savanna mne tiež nesedí sérum s kyselinou hyalurónovou. Namiesto toho používam marine hyaluronics od the ordinary: https://deciem.com/en-sk/theordinary/mas-rdn-ma...

gabika128
10. sep 2021

@savanna možno ani nie je chyba v sére ako takom, ale v kréme. Možno ti dostatočne neuzamkne na pleti tú vlhkosť