icon

Suché päty

pupetko263
23. feb 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť niečo na suché päty také trošku zhrubnute a ešte aj suchý palec na nohe dávam si flexitol na päty ale dlho to nevydrží máte niečo osvedčené? Ďakujem

simca06022011
23. feb 2022

Ako dlho nevydrzi? flexitol alebo ten efekt z neho? Lebo popravde, tu nic zazracne neexistuje, ja mam to iste, a trebajedien pravidelnu udrzbu. Velmi sa mi pacili neutrogena (myslim ze to bola neutrogena) ponozky na nohy, uzasne makkucke nohy ostali z toho, ale aj tak tu staru kozu proste treba zmakcit a odstranit. A pravidelne kremovat.Ale aj tak nemam babatkovske chodidla :D

mariaveronikag
23. feb 2022

mne pomáha Propolina...krém, ktorý obsahuje propolis a dá sa kúpiť v obchodíku : Medový obchod. Ale treba dobre ošetrovať päty najprv a pravidelne. 🙂

akinomel
23. feb 2022

@pupetko263 kozmetická vazelína, pravidelná starostlivosť a trpezlivosť.

tosomja
23. feb 2022

Soľ do vody, poriadne vymocit a nakremovat..pravidelne

bolarazjedna
23. feb 2022

ja kupujem v DM taký krém s 25% ureou. Ak sa to používa pravidelne, tak má svoj efekt. Plus pravidelné pilnikovanie - ja to robím elektrickým pilnikom.

simca06022011
23. feb 2022

@bolarazjedna no inak na ureu pozor, ono to perfektne funguje (kupila som si Eucerin, myslim 30% ) a mne sa do 2 tydznov komplet zacala lupat koza na celych chodidlach... ja som myslela, ze som chytila nejaku plesen,alebo co a potom mi toto povedala lekarnicka, ze podla vsetkeho takto sa mi to zosupe od tej urei :D nakoniec nie kanesten ale ziletku som musela chytit a komplet to oskrabat dole... cize uz iba v nudzi, lokalne pouzivam (ja som si to na cele nohy napatlala 🙈)

bolarazjedna
23. feb 2022

@simca06022011 no ja to dávam iba na suché päty 🙂 a tam to zatiaľ bez vedľajšieho efektu 🙂

macekovam
23. feb 2022

@pupetko263 super vec.. V avone

petra_ko
1. mar 2022

@pupetko263 Ahoj, skus vazelinu so saponinmi Golden Ointment sa to vola, je urcena na suchu pokozku. Mne velmi pomohla. Kupis online.👍