icon

Svrbenie konečníka

angel987
3. dec 2016

ahojte, prosím poradte tí ktorí s tým mate skusenosti. už dosť dlho,cca 2-3 mesiace ma svrbí na jednej strane okolo konečníka. zo začiatku to bolo pri pošve,ale tam to už prešlo a teraz to mám pri konečníku. neviem či to su hemoroidy, stolica je normalna, krv a bolesti nemam pri nej, ale pre istotu som si kupila Hemostop-predsa len čo ak. ale nepomaha mi to, niekedy sa tam až tak vyskrabem až mam trhlinky z boku v zadku. no mam to len na jeden strane,nie okolo celeho otvoru,proste iba na lavej strane ma to svrbi, gynekolog tam nič nevidel. poradte čo s tým, som už zufala ☹ myslite že su to hemoroidy? alebo mykoza,kvasinky? gynekolog mi robil vyter z mechura, neviem či ukažu testy že tam niečo mam..prosim poradte,čo si na to davať/kupiť

Strana
z2
ccaarrlloo
20. máj 2017
Používateľ ccaarrlloo je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ccaarrlloo.

ja mám skúsenosť s avenocom, inak viem že na hemoroidy sa odporúča kúpeľ v dubovej kôre.. záleží na závažnosti problému, hlavne to netreba nechať zájsť ďaleko len preto že sa o tom hanbíš niekomu priamo povedať.. viem že sú to nepríjemnosti, ale čo mne asi najviac pomohlo je používanie (bio)bidetu, odvtedy je pocit čistoty úplnou samozrejmosťou a veľa zdravotných komplikácii prešlo.

vera55555
4. máj 2023

@angel987 ahoj viem že neaktuálne ale ako si dopadla s tým svrbením?? Ja to mám tiež ale zatiaľ som to neriešila....a mam tiež casto zápal moc.ciest takže asi to isté mame

13matka17
17. nov 2024

@vera55555 ahojte, prosim Vas ako ste dopadli? Čo to bolo a co pomohlo?

vera55555
1. dec 2024

@13matka17 no mam pocit že to sú asi hemoroidy. Aj keď ich nemám nejak výrazne do vonku len taký maličký po pôrode ostal. Lebo keď som začala používať krém na hemoroidy ale aj taký s aplikatorom ktory môžeš dať aj dovnútra ak po dni mi je lepšie. Takže ak cítim svrbenie hneď si dám krem

Strana
z2