Ahojte baby,prosím vás už asi 3 mesiace má neustále svrbí celé telo hlavne nohy (stehná lýtka, chodidlá) som v 36tt , na pečeňové testy chodím každý týždeň , doktori tvrdia že je to okej , ale svrbenie je neznesiteľné, dali mi lieky na svrbenie (ditiaden,lagosa, essentiale Forte N) ale nič z toho nezaberá som už naozaj zúfalá prosím vás ak máte s tým nejaká skúseností budem vďačná za každú radu . Ďakujem 🙂
Skús modrú indulonu.
mna strasne svrbelo brucho a driek, pomohol Dapis a bepanten, po tyzdni natierania bol pokoj
prodajova___12 síce už staršia téma, ale chcela by som sa spýtať, či sa tie pečeňové testy robia ako súčasť vyšetrenia krvy na bežnej poradni počas tehotenstva, alebo či ich o to treba požiadať. Podľa lekárky mám síce krvné testy v poriadku, ale nehovorila som jej o probléme so svrbením pokožky, tak neviem, či aj pečeňové kontrolovali...
@prodajova___12 ahoj. Presne tento problem trapi teraz mna. Som v 38tt. Ako casto si brala ten dithiaden? Mne povedala dr ze jeden vecer ale nezabera
Premasťuj sa nejakým krémom, mliekom či olejom a ak už to už bude na nevydržanie daj si Dapis gél, je to chladivé ale prírodné a nie je to škodlivé, zmierni to pocit svrbenia aspoň na chvíľu
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
Ja som sa natierala telovym mliekom na zmiernenie. Najlepsie pomohlo doplnit jod vo forme kelp.