Ťažké dýchanie
Ahojte... Už 4 dni mám sťažené dýchanie, potrebu hlbokeho nadychu, a tlačenie na hrudi... Pred tým sa mi to prejavovalo tak preventívne, že na druhý deň mi to zmizlo...No teraz mi to trvá už 4 dni, a vôbec netuším z čoho to môžem mať... Viem, teda verím, že sa tu niekto s podobnými problémami nájde a poradí mi alebo teda povie mi z čoho alebo čo to je... Ďakujem vám za každú odpoveď vopred.
@lily14 nie ešte, naposledy keď to na mňa večer prišlo, sťažené dýchanie, bolesť do krížov, tak som si rýchlo dala ibalgin, natrela som si kríze a na hruď som si dala masť, potom prišla na mňa zimnica, schovala som sa pod deku a po pol hodine to ustúpilo, pravdepodobne zabrala tabletka, uvidíme, či tabletka rovnako pomôže aj nabudúce.
@raradka dobry, uz je tomu nejaka doba..zistili vam co to je prosim? Mam ten isty problem dr ma odbila naposledy ze asi chrbticou ale mne sa to nezda..neviem ani kam s tym ist..
@petrazakova dobrý deň, mne sa to prestalo robiť z ničoho nič, tiež mi nič nezistili, osobne si myslím, že to spôsobovali hormóny a nejak sa to upravilo. Držím palce ✊
@raradka az teraz pozeram ze ste mi odpisali..🙂 dakujem za info, snad to prejde aj mne cim skor uz to zacina byt otravne lebo vzdy v noci z nicoho nic ma to prepadne..tiez si myslim ze to bude hormonmi..som pol roka po porode mozno sa mi to nejak rozhadzalo v tele lebo potom to aj zacalo..
@petrazakova ahoj. Ako? Zistili ti z čoho si to mala?
Dobrý deň chcel by som o radu mám reflux žalúdka ked jem jedlo tak sa mi zle dýcha a cítim to niekde ako keby som to mal niekde hore a zle sa mi dýcha vždy musím prestať jest a postaviť sa a musím vždy na silu sa vygrgat potom začnem s toho kašlať zle sa mi prehlta a ked ma povoli tak uz je lepsie nieje to vždy iba niekedy bol som aj ma gastre tam mi zistili iba že mám reflux dalujem o každú radu ktorú mi poradíte
@lalia33 ahoj, prepac ja sem nechodim az teraz pozeram ze si pisala..no chodila som po doktoroch kadetade, malo zeleza mi zistili na to som mala tabletky, ale vracalo sa mi to tak na plucne este tam mi zistili astmu slabu ale to vraj ma kazdy druhy ani o tom nevie, na imunologii som bola slabsia imunita brala som tabl na imunitu..ale skoro rok som behala po vysetreniach naposledy som to mala v januari odvtedy nic..tak neviem ci daco z toho pomohlo alebo to same preslo diagnozu mi nedali ziadnu sami nevedeli co so mnou je 🙂
@dada123455677 Prosím vás z čoho ste nakoniec mali to sťažené dýchanie ? Z tej krčnej chrbtice či ? Prišli na dôvod a už vám je lepšie ?
@petrazakova prosím vás prešlo vám to stazene dýchanie v noci ? A tiež ste mali aj pocit puchnutia v krku ? Aj ja som rok po pôrode ale mávala som to aj pred tehotenstvom .Prosím prešlo vám to ?
@ivanaa346 dobrý den, casom sa to nejako samo vytratilo, občas sa mi Este tazsie dycha Alebo mám pocit opuchnuteho hrdla ale už len vynimocne, Bola to asi psychika, treba si prejst vysetreniami a Ked nic nenajdu tak je to psychického razu
@natalia3455 Prosím a aké všetky vyšetrenia treba urobiť ? A keď máte pocit opuchnuteho hrdla ,čo vám vtedy pomôže ? Ja mám tento pocit často a pomôže iba dithiaden.No neviem zistiť príčinu
@natalia3455 Môže to byť aj z nedostatku spánku ?
@tajka1986 No lekárka ma pekne s týmto odbila samozrejme.. aj ma napadlo srdce, no ja mám tie stavy už 3 mesiace a mám horšie a lepšie dni, k večeru sa to stupnuje, aj aritmie mám... no je zaujímavé, že počas dna skoro to necítim, až k večeru.. ty si mala tu dychovú nedostatočnosť kedy a aké boli symptómy celkovo... je to hrozné, to aby človek sa stále len bál
@maaaria3 Ahoj,mozes mi napisat ako si dopadla?co zistili?som natom rovnako a lietam po vysetreniach,dik
@natalia3455 Prosím a aké všetky vyšetrenia treba urobiť ? A keď máte pocit opuchnuteho hrdla ,čo vám vtedy pomôže ? Ja mám tento pocit často a pomôže iba dithiaden.No neviem zistiť príčinu
@ivanaa346 Bola som na plucnom, alergo, krcne, neuro já mám fakt všetko možné za sebou a nikde nic, akurat mi teda zjistili chronicku gastritidu ale neviem či to s tým suvisi tak skuste ist aj na gastro... Vela robí aj strava, ak fajcite prestante atd...
@natalia3455 Môže to byť aj z nedostatku spánku ?
@ivanaa346 myslím že ano, ale já myslím že ked nikde nic nezistia tak potom je jediná cesta Este ist so psychikou k doktorovi ale já som bola a predpisali mi aj antidepresiva no já som to nechcela.. nejak mi to uz preslo, asi zmena prostredia neviem..

@raradka tak toto uz asi nebude psychickeho povodu, ani to nema nic s chrbticou. pre istotu chodte 😉